ПОГОДЖУЮ:                                                         ЗАТВЕРДЖУЮ:

В.о. начальника Запорізького                                директор дошкільного навчального закладу                                               

міського управління                                               (ясел-садка)  №291  «Витязь»   

головного управління                                             Запорізької міської ради  Запорізької області                                                                   

Держпродспоживслужби                                       

в Запорізькій області

_____________С.А. Приходько                              _______________ А.І.Бабич

 

 

Примірне двотижневе меню

на зимово-весняний період 2019-2020 роки

дошкільного навчального закладу

(ясел-садка) № 291 «Витязь»

Запорізької міської ради Запорізької  області

 

(Примірне двотижневе орієнтовне  меню на зимово-весняний період складено відповідно до вимог Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах (затверджено наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 № 298/227; зі змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 22.11.2004р. № 1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» зі змінами).

 

 

 

 

 

м. Запоріжжя

 

 

 

І тиждень

ІІ тиждень

 

1

2

3

4

5

6

 

ВИХІД (гр.)

ВИХІД (гр.)

 

ясла

сад

ясла

сад

 

ПОНЕДІЛОК

 

СНІДАНОК

СНІДАНОК

 

Каша вівсяна в’язка (орг.харч.стор.427) /Каша гречана розсипчаста(орг.харч.стор.507)

100

 

120

 

Каша пшенична в’язка (орг.харч.стор. 507)/Каша рисова розсипчаста (орг.харч.стор. 506)

100

 

120

 

 

Яйце варене (стор.496)

20

40

Яйце варене(стор.496)

20

40

 

Ікра кабачкова припущена (картотека розроблена відповідно до п.1.17 розділу 1 Інструкція\ї з організації харчування дітей у ДНЗ)

40

 

60

 

Ікра кабачкова припущена

(картотека розроблена відповідно до п.1.17 розділу 1 Інструкція\ї з організації)

40

 

60

 

 

Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий

30/5/6

40/5/

10

Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий

30/5/

6

40/5/10

 

Чай (орг.харч.стор.512) / Чай з лимоном (орг.харч.стор.513)

150

180

Чай (орг.харч.стор.512)/Чай з лимоном (стор.513)

 150

180 

 

ОБІД

ОБІД

 

Цибуля /часник

Суп гороховий (орг.харч.стор.375)/Суп гороховий з грінками(орг.харч.стор.476) / Суп картопляний з галушками (орг.харч.стор.370)

10

 150/

15

20

200/

20

Цибуля/часник

Суп болгарський

(орг.харч.стор.372) /Суп квасолевий (орг..хар. стор.376)

 10

150

20

200

 

Пюре картопляне (орг.харч.стор.499)

100

120

Капуста, тушкована з картоплею(орг.харч.стор.499)/Овочеве рагу(орг.харч.ст.497)

125

150

 

Ковбаса(сосиска)(орг.харч.стор.489

/Гуляш курячий орг.харч.стор.394,395)

50

 

85

70

 

50

Ковбаса (сосиска)(орг.харч.стор.48)

50

70

 

Огірок солоний(орг.харч.стор.468,

359)/ Буряк, тушкований із цибулею(орг.харч.стор.424) /

Капуста тушкована (орг.харч.ст. 498)

40

60

Хліб пшеничний

Хліб житній

25/

20

40/

40

 

Хліб пшеничний

Хліб житній

25/

20

40/

40

Сік

150

180

 

Сік

150

180

 

ВЕЧЕРЯ

ВЕЧЕРЯ

 

Сирники (орг.харч.стор.493), соус сметанний (орг.харч.стор.490) /соус молочний солодкий (орг.харч.стор.405) / Пудинг сирно-морквяний з повидлом (орг.харч.стор.495)

105

/10

120

/15

 

Сирники рожеві(орг.харч.

ст.413) соус сметанний (орг.харч.стор.490) /соус молочний солодкий (орг.харч.стор.405) /Запіканка сирна з крупою манною (орг.харч.стор.413)

145/

25

150/

25

 

Печиво

15

30

Печиво

15

30

 

Молоко кип’ячене(орг.харч.стор.438)/ Кавовий напій з молоком (орг.харч.стор.513)

150

180

Молоко кип’ячене(орг.харч.стор.438)/ Кавовий напій з молоком (орг.харч.стор.513)

150

180

 

                                                                                ВІВТОРОК

 

І тиждень

ІІ тиждень

 

СНІДАНОК

                                                              ясла        сад

СНІДАНОК

                                                    ясла      сад

 

Каша молочна пшенична/(орг.харч.стор.429)/ рисова (орг.харч.стор.429 / ячна (орг.харч.стор.504)/ манна (стор.503)/гречана (стор.504)

150

200

Каша молочна вівсяна (орг.харч.стор.503) / геркулесова (стор.428)/ пшоняна (орг.харч.стор.505)

150

200

 

Хліб пшеничний, масло вершкове

30/5

40/5

Хліб пшеничний,

масло вершкове

30/5

40/5

 

Чай орг.харч. (стор.512) / Чай з лимоном (стор.513)

150

 

180

 

Чай (орг.харч.стор.512) / Чай з лимоном (стор.513)

150

 

180

 

 

ОБІД

ОБІД

 

Цибуля / часник

Борщ буряковий(орг.харч.стор.469)/ Борщ український  з пампушками (орг.харч.стор.361)

10

150

20

200 

Цибуля/ часник

Борщ український (орг.харч.стор.468)/Щі

«Запорізькі»(орг.харч.стор364

10

150 

20

200 

 

Макаронні  вироби відварні (орг.харч.стор.505)/Пюре картопляне(орг.харч.

стор.499)

 

100

 

120

 

 

Каша гречана розсипчаста (орг.харч. стор.507)/ каша рисова розсипчаста (орг.харч.стор.506) / каша пшенична в’язка (стор.507)

100

 

120

 

Запіканка картопляно-печінкова (орг.харч.стор.417)/Печінка,тушкована в сметані ( орг.харч.стор.386)

    60

100

Оладки печінкові(орг.харч. стор.481)/ Запіканка картопляно -печінкова (орг.харч.стор.417)

35

 

60

 

70

 

100

 

 Буряк, тушкований із цибулею (стор.424) / Капуста тушкована (стор.498) / Огірок солоний (стор.459) /Томат солоний (стор.359)

    40

   60

 

Ікра буряково-морквяна (стор.501) /Ікра бурякова (стор.500) / Огірок солоний (стор.459) /Томат солоний (стор.359)

40

60

 

Хліб пшеничний.

Хліб житній

25/20

40/

40

Хліб пшеничний.

Хліб житній

25/

20

40/

40

 

Компот із сушених фруктів (орг.харч.стор.516) / Компот зі свіжих яблук (стор.439)/Напій лимонний (орг.харч.стор.439)

150

180

Компот із сушених фруктів (орг.харч.стор.516) /

Компот зі свіжих яблук (стор.439)

 

150

180

 

ВЕЧЕРЯ

ВЕЧЕРЯ

 

Булка здобна (орг.харч.стор.509)/ Млинці зі сметаною

( орг.харч.стор.433)/

Пиріжки з капустою

(орг.харч.стор.434)

55

60/10

105

 

75

70/

20

135

 

Пиріжки з повидлом (орг.харч.стор.435) /

Оладки з повидлом (стор.508)/

Ватрушка(орг.харч.стор.412)

90/

70/10

 

90

115/

100/

20

110

 

 

Свіжі фрукти

75

150

Свіжі фрукти

75

150

 

Какао з молоком (огг.харч.стор.514)/

Молоко кипячене (орг.харч.стор.438)

 

150

180

Чай з молоком (стор.513) )/

Молоко кипячене (орг.харч.стор.438)

 

150

180

 

 

СЕРЕДА

 

І тиждень

ІІ тиждень

 

СНІДАНОК

                                                              ясла        сад

СНІДАНОК

                                                       ясла       сад

 

Суп молочний вівсяний (стор.382) / гречаний (орг.харч.стор.383) / маний (стор.384) / рисовий (стор.382) / ячний (стор.383)

150

200

Суп молочний з макаронними виробами (орг.харч.стор.381,503)

150

200

 

Яйце варене(орг.харч.стор.496)

20

40

Яйце варене(орг.харч.стор.496)

20

40

 

Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий

30/5/5

40/5/

10

Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий

30/5/5

40/5/

10

 

Какао на молоці(орг.харч. стр.514)/Чай з лимоном(стор.харч.стор.513)

150

180

 

Чай (орг.харч.стор.512) / Чай з лимоном (стор.513)

150

 

180

 

 

ОБІД

ОБІД

 

Цибуля / часник

Суп-харчо (орг.харч.стор.372) / Розсольник (стор.470)/Куліш( орг.харч.стор.368)

10

150

20

200

Цибуля / часник

Капусняк (орг.харч.стор.366) / Суп « Селянський»

(стор.369)

10

150

20

200

 

Картопля відварна з маслом( орг.харч.стор.500)/

Пюре картопляне

( орг.харч.стор.499)

Гуляш курячий (орг..харч.стор.394)

Котлета м’ясна (куряча) (орг..харч.стор.478)

 

 

 

100

 

 

 

50

60

120

 

 

 

80

100

Печення по- домашньому

( орг.харч.стор.396)/

Пюре картопляне(орг.харч.

стор.499)/Оладки курячі

( орг.харч.ст402)

Гуляш курячий (орг..харч.стор.394)

Котлета м’ясна (куряча) (орг..харч.стор.478)

   100

 

 

 

   60

 

   50

 

   60

120

 

 

 

100

 

80

 

100

 

Ікра бурякова (орг.харч.стор.500)/буряково –морквяна (стор.501)/ Капуста тушкована (стор.498) /Капуста квашена тушкована (стор.421)

40

60

Ікра бурякова (орг.харч.стор500)/буряково –морквяна (стор.501) / Томат солоний (стор.359) / Огірок солоний (стор.359)

40

60

 

Хліб пшеничний.

Хліб житній

25/20

40/40

Хліб пшеничний.

Хліб житній

25/20

40/40

 

Сік

150

180

Сік

150

180

 

                                      ВЕЧЕРЯ

                            ВЕЧЕРЯ

 

Запіканка рисова- сирна зі сметаною (орг.харч.стор.430)/ Пудинг сирно-морквяний з повидлом (орг.харч.стор.495) /

соус сметанний (стор.490) /соус молочний солодкий (стор.405)

 

 

115/6

 

100

150/13

 

125

Запіканка сирна з крупою манною(орг.харч.стор.413) / Пудинг сирно-морквяний з повидлом (орг.харч.стор.495) / соус сметанний (стор.490) /соус молочнийсолодкий (стор.405)

105

/10

120

/15

 

 

Молоко кип’ячене(орг.харч.стор.438)/

Кавовий напій з молоком

 ( орг.харч.стор.514)

150

180

Какао на молоці (орг.харч.стор.515) /

Молоко кип’ячене(стор.438)

 

150

180

 

 

ЧЕТВЕР

 

І тиждень

ІІ тиждень

 

СНІДАНОК

                                                              ясла   сад

СНІДАНОК

                                                  ясла         сад

 

Каша пшенична в’язка (орг.харч.стор.507)/ каша перлова в’язка (стор.427)/ каша ячна в’язка (стор.427)

100

120

Каша рисова розсипчаста (орг.харч.стор.506) / каша пшоняна в’язка (стор.428) / каша вівсяна в’язка (стор.427)

100

120

 

Гуляш курячий (орг.харч.стор.395) /Бігос овочево-курячий (стор.396)

50

80

Гуляш курячий (орг.харч.стор.395) /Голубці ліниві з курячим м’ясом (орг.харч.стор.402,482)/

Бігос овочево-курячий

( стор.396)

50

 

 

60

 

50

80

 

 

170

 

80

 

Хліб пшеничний, масло вершкове

 

30/5

40/5

Хліб пшеничний,

масло вершкове

30/5

40/5

 

Чай з молоком (стор.513) / кавовий напій з молоком (стор.513)

150

180

Чай з молоком (стор.513) / Какао на молоці (орг.харч.стор.514)

150

180

 

                                      ОБІД

                                      ОБІД

 

Суп з рибними фрикадельками (орг.харч.стор.381)/Суп польовий

( орг.харч.стор.379)

150

200

Суп картопляний (стор.473) / Суп з рибними фрикадельками (стор381)

150

200

 

Тюфтельки м’ясні в сметанно-томатному соусі (яловичина) (стор.479) / Ковбаски по-львівськи в сметанно-томатному соусі(орг.харч.стор.480)/Тюфтельки  курячі (орг.харч.стор.398)

/котлета м′ясна смажена (орг.харч.стор.478, 479)

45/

 

 

50 /

 

 

80

 

100/

 

 

100/

 

 

105

 

Тюфтельки рисово-м’ясні (яловичина) (орг.харч.стор.390)

/ Плов із м’ясом (яловичина) (орг.харч.стор.484) /

Плов із м’ясом    курячим (орг.харч.стор.485)

Голубці ліниві з курячим м’ясом (орг..харч.стор.402)

80 /

 

95/

 

95

 

65

135/

 

190/

 

170

 

 

105

 

Пюре картопляне (стор.499)

100

120

 

Огірок солоний (стор.359) /Томат солоний (стор.359)/Салат із квашеної капусти (стор.356) Салат із солоних огірків із цибулею (стор.357)

40

60

Огірок солоний (стор.359) /Томат солоний (стор.359)/Салат із квашеної капусти (стор.356) Салат із солоних огірків із цибулею (стор.357)

40

60

 

Хліб пшеничний.

Хліб житній

25/20

40/40

Хліб пшеничний.

Хліб житній

25/20

40/40

 

Компот із сушених фруктів (стор.516) / Компот зі свіжих яблук (стор.439)

150

180

Компот із сушених фруктів (стор.516) / Компот зі свіжих яблук (стор.439)

150

180

 

                                       ВЕЧЕРЯ

                       ВЕЧЕРЯ

 

Каша молочна геркулесова (стор.428) /вівсяна (стор.503)

150

200

Каша молочна манна (ст503)/

Суп молочній вермішельний ( орг.харч.стор.382)

150

200

 

Печиво

20

40

Печиво

20

40

 

Свіжі фрукти

75

150

Свіжі фрукти

75

150

 

Чай з лимоном (стор.513)/

Молоко кип’ячене (стор.438)

150

180

Чай з лимоном(стор.513)/

Какао на молоці (стор.514)

150

180

 

 

П’ЯТНИЦЯ

 

І тиждень

 

ІІ тиждень

 

СНІДАНОК

                                                                ясла     сад

СНІДАНОК

                                                  ясла    сад

 

Каша молочна манна (орг.харч.стор.503)/ Каша молочна пшоняна (стор.505)

150

200

Каша молочна вівсяна (стор.503) /

гречана (стор.504)

150

150

200

200

 

Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий

30/5/6

40/5/10

Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий

30/5/6

40/5/10

 

Чай (стор.512) / Чай з лимоном (стор.513)

150

180

Чай (стор.512) / Чай з лимоном (стор.513)/ Какао на молоці (стор.514-515)

150

180

 

ОБІД 

ОБІД

 

Часник /лук

Борщ український (орг.харч.стор.361) /Суп квасолевий (орг.харч.стор.376)

10

150

20

200

Часник/лук

Борщ буряковий

(орг.харч.стор.360)/

 Суп-харчо (орг.харч.стор.372)

10

150

20

200

 

Суфле рибне (орг.харч.стор.411) /Тюфтельки рибні (стор.492)/

Хек,варений з овочами( орг.харч.стор.407)

55

45

55

 

95

90

100

 

 

Котлети  рибні (орг.харч.стор.492)/

Минтай, тушкований з овочами(орг.харч.стор./

Товченики рибні( орг.харч.стор.409)

30

50

 

53

60

125

 

105

 

Пюре картопляне (стор.499)/

Каша гречана розсипчаста

( орг.харч.стор.506,507)/

Каша рисова( орг.харч.стор.506)

100

120

Пюре картопляне (стор.499)/

Каша пшенична в’язка (орг.харч.стор.507)/

Каша пшоняна  (огр.харч.стор.505)

100

120

 

Огірок солоний (стор.359) /Томат солоний (стор.359) Салат із квашеної капусти (стор.356) Салат із солоних огірків із цибулею (стор.357)

40

60

Огірок солоний (стор.359) /Томат солоний (стор.359) Салат із квашеної капусти (стор.356) Салат із солоних огірків із цибулею (стор.357)

40

60

 

Хліб пшеничний.

Хліб житній

25/20

40/40

Хліб пшеничний.

Хліб житній

25/20

40/40

 

Компот із сушених фруктів (орг.харч.стор.516) / Компот зі свіжих яблук (стор.439)

150

180

Компот із сушених фруктів (орг.харч.стор.516) / Компот зі свіжих яблук (стор.439)

150

180

 

ВЕЧЕРЯ

ВЕЧЕРЯ

 

Пиріжки з повидлом (стор.435)

90

115

Булка здобна (стор.509)

55

75

 

Свіжі фрукти /

 яблуко печене з цукром

 ( орг.харч.стор. 519)

75

150

Свіжі фрукти або яблуко печене з цукром

( орг.харч.стор. 519)

75

150

 

Чай (орг.харч.стор.512)

150

180

Чай (орг.харч.стор.512)

150

180

 

ПОГОДЖУЮ:                                                         ЗАТВЕРДЖУЮ:

В.о. начальника Запорізького                                директор дошкільного навчального                                               

 міського управління                                              закладу (ясел-садка) №291 «Витязь»    

 головного управління                                            Запорізької міської ради                                                                  

 Держпродспоживслужби                                      Запорізької області            

в Запорізькій області

_____________С.А. Приходько                              _______________А.І.Бабич                                              

                                                                                           

 

 

 

 

 

Двотижневе меню

на осінній період 2019 року

 

дошкільного навчального закладу (ясел-садка)

№291 «Витязь» Запорізької міської ради

Запорізької області

 

(Двотижневе меню на осінній період складено відповідно до вимог Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах (затверджено наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 № 298/227; зі змінами), постанови кабінету міністрів України від 22.11.2004р. № 1591«Про затвердження норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» зі змінами).

м. Запоріжжя

 

Двотижневе меню

на осінній період 2019 року

 

І тиждень

ІІ тиждень

 

1

2

3

4

5

6

 

ВИХІД (гр.)

ВИХІД (гр.)

 

ясла

сад

ясла

сад

 

ПОНЕДІЛОК

 

СНІДАНОК

СНІДАНОК

 

Каша вівсяна в’язка (орг. хар. 427)/ каша гречана розсипчаста (орг. харч.507)

100

 100

120

120

Каша пшенична в’язка (орг.хар. 507)/ каша рисова розсипчаста (орг.хар.506)

100

100

120

120

 

Яйце варене (орг. хар. 496)

20

40

Яйце варене (орг.харч. 496)

20

40

 

Ікра кабачкова припущена/

ікра баклажана/ ікра бурякова/ ікра буряково–морквяна (орг. хар.502, 501)

40

 

 

 

60

 

 

 

Ікра кабачкова припущена/

ікра баклажана/ ікра бурякова/ ікра буряково–морквяна (орг. хар.502, 501)

40

 

60

 

 

Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий

30/55

40/5

10

Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий

30/5

5

40/5

10

 

Чай/ Чай з лимоном (орг. харч.512, 513)

150

  150

180

 180

Чай /Чай з лимоном (орг. харч.512, 513)

150

 150

180

  180

 

ОБІД

ОБІД

 

Цибуля /часник

Суп гороховий/ Суп гороховий з грінками (орг. хар. 375)

10

150

150/5

 

20

200

200/20

 

Цибуля/часник

Суп  квасолевий/ картопляний з галушками (орг. харч.376,370)

 10

150

20

200

 

Пюре картопляне (орг. хар.499)

100

120

Капуста тушкована з картоплею/Овочеве рагу (орг.хар. 497)

125

150

 

Ковбаса (сосиска)/ гуляш курячий (орг.хар.489, 394,395)

50

70

Ковбаса (сосиска)/ гуляш курячий (орг. хар.489, 394, 395)

50

70

 

Буряк тушкований із цибулею /Капуста тушкована (орг. хар. 424, 498)

40

60

Хліб пшеничний

Хліб житній

25/20

40/40

 

Хліб пшеничний

Хліб житній

20/20

40/40

Сік

150

180

 

Сік

150

180

 

ВЕЧЕРЯ

ВЕЧЕРЯ

 

Сирники/ Сирники рожеві (орг. хар.493,413)

Соус сметанний/ молочний солодкий/соус молочний (орг. хар. 404, 405)

105

 

/10

120

 

/15

 

Запіканка сирна з крупою манною/ Пудинг сирно-морквяний з повидлом (орг. хар.413, 495)   

Соус сметанний/ молочний солодкий/соус молочний (орг. хар. 404, 405)

145/

25

150/

25

 

Молоко кип’ячене/ Кавовий напій з молоком (орг. харч.438, 514)

150

180

Молоко кип’ячене / Какао з молоком (орг. хар.438, 514)

 

 

150

180

 

ВІВТОРОК

 

І тиждень

ІІ тиждень

 

СНІДАНОК

                                                        ясла        сад

СНІДАНОК

                                                 ясла      сад

 

Каша молочна вівсяна/ геркулесова / гречана/манна/перлова (орг. хар. 503, 504, 429)

 

150

200

Каша молочна пшенична/ пшоняна/ рисова/ ячна (орг.хар. 428, 429)

 

150

200

 

Хліб пшеничний, масло вершкове

 

30/5

40/5

Хліб пшеничний, масло вершкове

30/5

40/5

 

Чай/ чай з лимоном/ Какао на молоці (орг. хар.512, 513, 514)

150

160

180

180

Чай/ чай з лимоном/ кавовий напій з молоком (орг. хар. 512, 513, 514)

150

160

180

180

 

ОБІД

ОБІД

 

Цибуля / часник

Борщ буряковий (орг. хар.360)

10

150

20

200 

Цибуля/ часник

Борщ український (орг. хар. 361)

10

150 

20

200 

 

Макаронні вироби відварні (орг. хар. 505)

100

120

 

Печеня по-домашньому (орг. хар. 396)

110

170

 

Гуляш курячий/котлета м'ясна (куряча) (орг. хар.395, 478)

60

60

100

100

 

Морква тушкована/ Капуста тушкована / Огірок солоний /Томат солоний/ Капуста квашена тушкована (орг. хар. 423, 424, 498, 359, 421)

    30

    40

  50

   60

 

Ікра бурякова, ікра буряково-морквяна/ буряк тушкований із цибулею/соління (орг. хар. 424, 501, 502)

40

60

 

Хліб пшеничний.

Хліб житній

25/20

40/40

Хліб пшеничний.

 Хліб житній

20/20

40/40

 

Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук/ Напій лимонний (орг. хар.439, 516)

 

150

 

120

180

 

150

Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук/ Напій лимонний (орг. хар.439, 516)

150

 

120

180

 

150

 

ВЕЧЕРЯ

ВЕЧЕРЯ

 

Булка здобна/ Ватрушка (орг. хар.412, 509)

 

55

90

75

110

Пиріжки з яблучним повидлом/ Оладки з повидлом (орг.хар. 435, 508)

90/

70/10

115/

100/20

 

 

Свіжі фрукти

75

150

Свіжі фрукти

75

150

 

Кавовий напій з молоком/ Молоко кип’ячене (орг. хар.514, 438)

150

 150

180

   180

Чай з молоком / Молоко кип’ячене  (орг.хар. 513, 438)

 

 

150

  150

180

  180

 

 

СЕРЕДА

 

І тиждень

ІІ тиждень

 

СНІДАНОК

                                                       ясла        сад

СНІДАНОК

                                                    ясла       сад

 

Суп молочний з макаронами/ з макаронними виробами (орг..хар. 381,503)/

150

200

Суп молочний вівсяний / гречаний/ манний/  рисовий /ячний (орг..хар. 382, 383, 384)

150

200

 

Яйце варене (орг. хар. 496)

20

40

Яйце варене (орг. хар. 496)

20

40

 

Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий

30/5/5

40/5/9

Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий

30/5/5

40/5/9

 

Чай/ чай з лимоном/ Какао на молоці (орг. хар.512, 513, 514)

150

 160

180

 180

 

Чайай з лимоном/ кавовий напій з молоком (орг. хар.512, 513, 514)

150

 160

 

180

  180

 

 

ОБІД

ОБІД

 

Цибуля / часник

Суп-харчо/Розсольник «Ленінградський» (орг. харч. 372,365)

10

150

20

200

Цибуля / часник

Капусняк/  Щі зі свіжої капусти / Суп овочевий (орг. хар. 366, 365, 371)

10

150

20

200

 

Пюре картопляне (орг. хар. 499)

100

120

Каша гречана розсипчаста/ каша рисова розсипчаста/ каша пшенична в’язка (орг. харч. 506,507)

100

120

 

Оладки печінкові (орг.. харч.481)

 

35

70

Печінка тушкована в сметані (орг. харч.386)

35

70

 

Ікра бурякова/ ікра  буряково –морквяна/ капуста тушкована/ капуста квашена тушкована (орг. хар. 501, 498, 421)

40

60

Ікра  бурякова/ ікра буряково –морквяна/ соління (орг. хар. 501, 359)

40

60

 

Хліб пшеничний.

Хліб житній

25/20

40/40

Хліб пшеничний.

Хліб житній

25/20

40/40

 

Сік

150

180

Сік

150

180

 

                                      ВЕЧЕРЯ

                            ВЕЧЕРЯ

 

Запіканка рисова-сирна зі сметаною / Пудинг сирно-морквяний з повидлом (орг. хар. 430, 495)

Соус сметанний /соус молочний (орг. хар.489)

115/6

100

 

 

10

150/13

125

 

 

20

Запіканка сирна з крупою манною/ Пудинг сирно-морквяний зі сметаною (орг. хар.413, 494)

соус сметанний /соус молочний (орг.хар.489)

100

140/5

 

 

  10

125

180/5

 

 

   20

 

 

Молоко кип’ячене/ кавовий напій з молоком

(орг.хар.438, 514)

150

 

  160

180

 

 180

Какао на молоці/ Молоко кип’ячене (орг. хар. 514, 438)  

 

 

 

 

 

 

 

150

160

180

  180

 

ЧЕТВЕР

 

І тиждень

ІІ тиждень

 

СНІДАНОК

                                             ясла   сад

СНІДАНОК

                                               ясла         сад

 

Каша пшенична в’язка/

каша перлова в’язка/ каша ячна в’язка (орг. харч. 507, 427)

100

120

Каша рисова розсипчаста/  каша пшоняна в’язка/каша вівсяна в’язка (орг. харч. 506, 428, 427) 

100

120

 

Гуляш курячий/ бігос овочево-курячий (орг. харч. 395, 396)

50

120

 

95

160

Гуляш курячий/ Голубці ліниві з курячим  м'ясом (орг..харч.395, 402)

50

120

95

170

 

Хліб пшеничний, масло вершкове

30/5

40/5

Хліб пшеничний, масло вершкове

30/5

40/5

 

Чай з молоком/ кавовий напій з молоком (орг. харч. 513, 514)

150

160

180

180

Чай з молоком / Какао на молоці (орг. харч.513,514)

150

160

180

180

 

                                      ОБІД

                                      ОБІД

 

 

Суп з рибними фрикадельками (орг.харч.381)

150

200

Суп картопляний / Суп з рибними фрикадельками (орг.харч. 473, 381)

150

200

 

Тюфтельки рисово-м’ясні (яловичина)/

Плов із м’ясом (яловичина) /

Плов із м’ясом курячим  (орг. харч.390, 484,403)

80

 

95

   95

135

 

190

 170

 

Тюфтельки м’ясні в сметанно-томатному соусі (яловичина)/ Тюфтельки м’ясні з овочами (яловичина)/ тюфтельки курячі/ котлета м′ясна (куряча)/ котлета м′ясна  (орг. хар. 480, 389, 398, 478, 479)

45

 

  70

  80

65

  50

100

 

115

105

105

100

 

Пюре картопляне(орг. харч.499)

100

120

 

Ікра  бурякова/ ікра буряково –морквяна/ соління (орг.. хар. 501, 359)

40

60

Ікра  бурякова/ ікра буряково –морквяна/ соління/ капуста квашена тушкована (орг.. хар. 501, 359,421)

40

60

 

Хліб пшеничний.

Хліб житній

25/20

40/40

Хліб пшеничний.

Хліб житній

25/20

40/40

 

Компот із сушених фруктів/  Компот зі свіжих яблук (орг.харч. 516, 439)

 

150

180

Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук (орг.харч. 516, 439)

150

180

 

                                       ВЕЧЕРЯ

                       ВЕЧЕРЯ

 

 

Каша молочна геркулесова (орг. харч. 428)

150

200

Каша молочна манна (орг. харч. 503)

150

200

 

Печиво

20

40

Печиво

20

40

 

Свіжі фрукти

75

150

Свіжі фрукти

75

150

 

Чай/ Чай з молоком (орг. харч. 512, 513)

 

150

 

180

 

Чай/ Чай з молоком (орг. харч. 512, 513)

 

150

 

 

 

 

 

180

 

 

 

 

 

                                                                    П’ЯТНИЦЯ

 

І тиждень

ІІ тиждень

 

СНІДАНОК

                                                 ясла     сад

СНІДАНОК

                                                       ясла    сад

 

Каша молочна манна/ Каша молочна пшоняна/ Каша молочна гречана (орг. хар. 505,503)

150

200

Каша молочна пшоняна/ Каша молочна вівсяна/  гречана, (орг. хар. 505, 504, 503)

150

150

200

200

 

Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий

30/53

40/54

Хліб пшеничний, масло вершкове сир твердий

30/5/3

40/5/4

 

Чай/ кавовий напій з молоком (орг.харч.512, 514)

150

160

180

180

Чай/ Какао на молоці (орг..харч.512, 514)

 

150

160

180

180

 

ОБІД 

ОБІД

 

Часник /цибуля

Борщ український/ Суп квасолевий (орг. хар.361,376)

10

150

20

200

Часник/ цибуля

Борщ буряковий/ Суп-харчо/ Суп болгарський (орг. хар. 360, 372)

10

150

20

200

 

Минтай, тушкований з овочами/ Хек, варений з овочами/ Товченики рибні (орг. хар. 491, 407, 409)

50

55

55

 

125

100

95

 

Котлети рибні/ Тюфтельки рибні/ Суфле рибне (орг. хар. 409, 492, 411)

45

45

90

90

 

Пюре картопляне (орг. хар. 499)

100

120

Пюре картопляне (орг. хар. 499)

100

120

 

Буряк, тушкований із цибулею/ Капуста тушкована/ Огірок солоний /Томат солоний/ Капуста квашена тушкована (орг. хар. 424, 498, 359, 421)

40

60

Буряк, тушкований із цибулею/ Капуста тушкована / Огірок солоний /Томат солоний (орг. хар. 424, 498, 359)

40

60

 

Хліб пшеничний.

 Хліб житній

25/20

40/40

Хліб пшеничний.

Хліб житній

25/20

40/40

 

Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук/ Напій лимонний (орг. хар.439, 516)

 

150

120

180

150

Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук/ Напій лимонний (орг. хар.439, 516)

150

120

180

150

 

ВЕЧЕРЯ

ВЕЧЕРЯ

 

Пиріжки з  яблучним повидлом (орг.хар. 435)/ Печиво

90

115

Булка здобна (орг. хар.509)/

Печиво

55

75

 

Свіжі фрукти

75

150

Свіжі фрукти

75

150

 

Чай (орг.хар. 512)

150

180

Чай (орг. хар. 512)

150

180

 

                               

 

ПОГОДЖУЮ                                                                       ЗАТВЕРДЖУЮ

В.о. начальника Запорізького                                             директор дошкільного навчального                                                

 міського управління                                                           закладу (ясел-садка) №291 «Витязь» 

 головного управління                                                         Запорізької міської ради                                                                   

 Держпродспоживслужби                                                    Запорізької області  

в Запорізькій області

_____________С.А. Приходько                                         ____________________________А.І.Бабич                                               

 

Двотижневе меню

на літній період 2019 року

дошкільного навчального закладу (ясел-садка) № 291 «Витязь» Запорізької міської ради

Запорізької області

 

(Двотижневе меню на оздоровчий період складено відповідно до вимог Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах (затверджено наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 № 298/227; зі змінами), постанови кабінету міністрів України від 22.11.2004р. № 1591«Про затвердження норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» зі змінами).

м. Запоріжжя

Двотижневе меню

на літній період 2019 року

І тиждень

ІІ тиждень

 

1

2

3

4

5

6

 

ВИХІД (гр.)

ВИХІД (гр.)

 

ясла

сад

ясла

сад

 

ПОНЕДІЛОК

 

СНІДАНОК

 

СНІДАНОК

 

Каша вівсяна в’язка/каша гречана розсипчаста

100

100

120

120

Каша пшенична в’язка/каша ячна в′язка

100

100

120

120

 

Яйце варене

20

40

Яйце варене

20

40

 

Ікра кабачкова припущена

40

60

Ікра кабачкова припущена

40

60

 

Свіжий огірок (томат)/ Ікра (баклажанна/ бурякова/ буряково -морквяна/кабачкова)

40

60

Свіжий огірок (томат)/ Ікра (баклажанна/ бурякова/ буряково -морквяна/кабачкова)

40

60

 

Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий

30/5/6

40/5/

10

Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий

30/5/

6

40/5/10

 

Чай

150

180

Чай

 150

180 

 

ІІ СНІДАНОК

 

ІІ СНІДАНОК

 

Сік

150

180

Сік

150

180

 

ОБІД

 

ОБІД

 

Суп гороховий/Суп гороховий з грінками

 150/

15

200/

20

Суп  круп’яний / квасолевий / картопляний з галушками

 150

200

 

Пюре картопляне/ Картопля відварна з маслом

100

120

Овочеве рагу/ капуста, тушкована з картоплею

125

150

 

Сосиска/Ковбаса

50

70

Сосиска / Ковбаса

50

70

 

Свіжий огірок (томат)/ Буряк, тушкований із цибулею

40

60

Хліб пшеничний.

 Хліб житній

25/20

40/40

 

Хліб пшеничний.

 Хліб житній

25/20

40/40

Компот зі свіжих фруктів/Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук

150

180

 

Компот зі свіжих фруктів/Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук

150

180

 

ВЕЧЕРЯ

 

ВЕЧЕРЯ

 

Сирники, соус (сметанний/молочний солодкий)/ Сирники рожеві

105

/10

120

/15

 

Запіканка вермішельно-сирна зі сметаною / Запіканка сирна з крупою манною/ запіканка сирна зі сметанним соусом

145/

25

150/

25

 

Молоко кип’ячене 

150

180

Молоко кип’ячене

 

 

 

150

180

 

                                       ВІВТОРОК

 

І тиждень

ІІ тиждень

 

СНІДАНОК

                                                 ясла        сад

СНІДАНОК

                                                 ясла      сад

 

Каша молочна вівсяна / геркулесова / гречана / манна / перлова

 

150

200

Каша молочна пшенична / пшоняна / рисова / ячна

150

200

 

Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий

 

30/5/6

40/5/

10

Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий

30/5/6

40/5/10

 

Чай

 

150

 

180

 

Чай

 

150

 

 

180

 

 

ІІ СНІДАНОК

 

ІІ СНІДАНОК

 

Свіжі фрукти

 

75

150

Свіжі фрукти

75

150

 

ОБІД

 

ОБІД

 

Борщ буряковий / Суп-харчо

150

200 

Борщ український/ Суп вермішельний з фрікадельками

150 

200 

 

Макаронні вироби відварні/Пюре картопляне

 

100

100

120

120

 

Печеня по-домашньому

110

 

170

 

Гуляш курячий/котлета м’ясна(куряча)

    50/

60

80/

100

 

Свіжий огірок (томат)

    40

   60

 

Свіжий огірок (томат)

40

60

 

Хліб пшеничний.

Хліб житній

25/20

40/40

Хліб пшеничний.

 Хліб житній

25/20

40/40

 

Компот зі свіжих фруктів/Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук

 

150

180

Компот зі свіжих фруктів/Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук

150

180

 

ВЕЧЕРЯ

 

ВЕЧЕРЯ

 

Булка здобна

55

75

Пиріжки з повидлом /Оладки з повидлом

90/

70/10

115/

100/20

 

 

Молоко кип’ячене

 

150

180

Молоко кип’ячене

 

 

150

180

 

СЕРЕДА

 

І тиждень

ІІ тиждень

 

СНІДАНОК

                                              ясла        сад

СНІДАНОК

                                                    ясла       сад

 

Суп молочний вермішельний / з макаронами / з макаронними виробами

150

200

Суп молочний вівсяний / гречаний / манний / рисовий / ячний

150

200

 

Яйце варене

20

40

Яйце варене

20

40

 

Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий

30/5/6

40/5/

10

Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий

30/5/6

40/5/

10

 

Чай

150

180

 

Чай

 

150

 

180

 

 

                               ІІ СНІДАНОК

                        ІІ СНІДАНОК

 

 

Сік

100

180

Сік

100

160

 

 

ОБІД

 

ОБІД

 

Суп «Селянський»/ Суп болгарський / Суп польовий

150

200

Суп український з галушками / Суп вермішельний / Суп картопляний / Суп картопляний з галушками

150

200

 

Пюре картопляне

100

120

Каша гречана розсипчаста

100

120

 

Печінка, тушкована в сметані

65

100

Оладки печінкові

35

70

 

Свіжий огірок (томат)/ Ікра (баклажанна/ бурякова/ буряково -морквяна/кабачкова)

40

60

Свіжий огірок (томат)/ Ікра (баклажанна/ бурякова/ буряково -морквяна/кабачкова)

40

60

 

Хліб пшеничний.

 Хліб житній

25/20

40/40

Хліб пшеничний.

 Хліб житній

25/20

40/40

 

Компот зі свіжих фруктів/Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук

150

180

Компот зі свіжих фруктів/Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук

150

180

 

                                      ВЕЧЕРЯ

                            ВЕЧЕРЯ

 

 

Сирне суфле зі сметаною/ (убрать. Технологія приготування не підходить, бо нема умов. Готується на пару)

Запіканка рисова-сирна зі сметаною

110/15

115/6

125/20

150/13

Сирники, соус (сметанний/молочний солодкий)/ Сирники рожеві

105

/10

120

/15

 

 

Какао на молоці/ Молоко кип’ячене

150

180

Какао на молоці /Молоко кип’ячене

150

180

 

ЧЕТВЕР

 

І тиждень

ІІ тиждень

 

СНІДАНОК

                                             ясла   сад

СНІДАНОК

                                               ясла         сад

 

Каша ячна в’язка/каша пшенична в’язка

100

120

Бігос овочево -курячий

120

160

 

Гуляш курячий

50

80

 

 

 

 

Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий

30/5/3

40/7/5

 

Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий

30/5/6

40/5/10

 

Чай з молоком / кавовий напій з молоком / чай

150

180

Чай з молоком / кавовий напій з молоком /чай

150

180

 

                                  ІІ СНІДАНОК

                         ІІ СНІДАНОК

 

 

Свіжі фрукти

75

150

Свіжі фрукти

75

150

 

                                      ОБІД

                                      ОБІД

 

 

Суп з рибними фрикадельками/

150

200

Суп картопляний / Суп з рибними фрикадельками

150

200

 

Тюфтельки м’ясні в сметанно-томатному соусі (яловичина)/ Тюфтельки м’ясні з овочами (яловичина) / тюфтельки курячі

/котлета м′ясна смажена

45/

 

 

70 /

 

80

65

100/

 

 

115 /

 

105

105

Тюфтельки рисово-м’ясні (яловичина)

/ Плов із м’ясом (яловичина) /

Плов із м’ясом курячим 

80 /

 

95/

 

95

135/

 

190/

 

170

 

 

Пюре картопляне/картопля відварна з маслом

100

120

 

Свіжий огірок (томат)

40

60

Свіжий огірок (томат)/ Ікра (баклажанна/ бурякова/ буряково -морквяна/кабачкова)

40

60

 

Хліб пшеничний.

 Хліб житній

25/20

40/40

Хліб пшеничний.

 Хліб житній

25/20

40/40

 

Компот зі свіжих фруктів/Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук

150

180

Компот зі свіжих фруктів/Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук

150

180

 

                                       ВЕЧЕРЯ

                       ВЕЧЕРЯ

 

 

Каша молочна геркулесова

150

200

Каша молочна манна

150

200

 

Печиво

20

40

 

Печиво

20

40

 

 

Чай

150

180

Чай

 

 

 

 

 

150

180

 

 

 

 

                                                                    П’ЯТНИЦЯ

 

І тиждень

ІІ тиждень

 

СНІДАНОК

                                                 ясла     сад

СНІДАНОК

                                                       ясла    сад

 

Каша молочна манна

150

200

Каша молочна пшоняна/Каша молочна вівсяний, гречаний

150

150

200

200

 

Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий

30/5/6

40/5/

10

Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий

30/5/6

40/5/10

 

Чай

150

180

Чай

150

180

 

ІІ СНІДАНОК

ІІ СНІДАНОК

 

 

Свіжі фрукти

75

150

Свіжі фрукти

75

150

 

ОБІД 

ОБІД

 

 

Борщ український/Суп квасолевий

150

200

Борщ буряковий / Суп-харчо

150

200

 

Минтай, тушкований з овочами/

Хек, варений з овочами / Товченики рибні/Суфле рибне

50/

 

55

55

125/

 

100

95

Котлети рибні/

Тюфтельки рибні

30/

45

60/

90

 

Пюре картопляне/

Картопля відварна з маслом

100

120

Пюре картопляне/

Картопля відварна з маслом

100

120

 

Свіжий огірок (томат)

40

60

Свіжий огірок (томат)

40

60

 

Хліб пшеничний.

 Хліб житній

25/20

40/40

Хліб пшеничний.

 Хліб житній

25/20

40/40

 

Компот зі свіжих фруктів/Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук

150

180

Компот зі свіжих фруктів/Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук

150

180

 

ВЕЧЕРЯ

ВЕЧЕРЯ

 

Пиріжки з повидлом

90

115

Булка здобна

55

75

 

Чай

150

180

Чай

150

180

 

                                     

 

ПОГОДЖУЮ                                                                      ЗАТВЕРДЖУЮ

В.о. начальника Запорізького                                            директор дошкільного навчального                                                

 міського управління                                                          закладу (ясел-садка) №291 "Витязь"

 головного управління                                                       Запорізької міської ради                                                                   

 Держпродспоживслужби                                                  Запорізької області  

в Запорізькій області

_____________С.А. Приходько                                         __________________А.І.Бабич

 

 

 

 

 

 

Двотижневе меню

на зимово-весняний період 2018-2019н.р.

 

дошкільного навчального закладу (ясел-садка)

№291 "Витязь"

 Запорізької міської ради

Запорізької області

 

(Двотижневе меню на зимово-весняний період складено відповідно до вимог Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах (затверджено наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 № 298/227; зі змінами), постанови кабінету міністрів України від 22.11.2004р. № 1591«Про затвердження норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» зі змінами).

 

 

 

 

 

 

 

 

м. Запоріжжя

Понеділок

1 тиждень

2 тиждень

 

вихід страв

 

вихід страв

 

сад

ясла

 

сад

ясла

сніданок

сніданок

Каша пшоняна в`язка  (орг. хар. с.428)

120

100

Каша вівсяна в`язка (орг. хар. с.508)

120

100

Яйце варене

(орг. хар.  с.496 )

40

10

Омлет  (орг. хар.  с.496) яйце варене

60/40

30/20

Соління або  ікра кабачкова

40

20

Соління або ікра кабачкова

40

20

Хліб пшеничний

40

30

Хліб пшеничний

40

30

Масло вершкове

7

5

Масло вершкове

7

5

Сир твердий

10

6

Сир твердий

10

6

Чай або чай з лимоном

(орг. хар. с. 512,513)

180

150

Чай або чай з лимоном

(орг. хар. с. 512,513)

180

150

         обід

обід

 Суп гороховий з грінками

 (орг. хар. с.  375, 476 )

200/20

150/15

Суп "Селянський" (орг. хар. стр 369) або  Розсольник (орг. хар.

с. 470, 471 )

200

150

 Пюре картопляне

(орг. хар. с. 499)

150

120

 Пюре картопляне (орг. хар. с. 499)

150

120

Ікра бурякова , буряково-моркв`яна, кабачкова(орг.хар.

с. 500.502,501 ) або соління

60

40

Ікра бурякова , буряково-моркв`яна, кабачкова(орг.хар.

с. 500, 502, 501 ) або соління

60

40

Ковбаса(сосиски)

(орг. хар. с. 489)

60

30

Ковбаса(сосиски)

 (орг. хар. с. 489)

60

30

Хліб пшеніичний

40

25

Хліб пшеніичний

40

25

Хліб житній

40

20

Хліб житній

40

20

Компот  зі свіжих яблук (орг. хар. стр 515,439 ) /  компот із сушених фруктів

 (орг. хар. с.516 )

180

150

Компот зі  свіжих яблук (орг. хар. стр 515,439 ) або компот із сушених фруктів

 (орг. хар. с.516 )

180

150

                  вечеря

вечеря

Пудінг сирно- морковний з повидлом

(орг. хар. с. 495 )

140./20

110./10

Запіканка вермішельно- сирна зі сметаною (орг. хар. с.430 )

150.15

110./10

Печиво

40

20

Печиво

40

15

Молоко

180

150

Молоко

180

150

             

 

 

 

 

 

 

Вівторок

1 тиждень

2 тиждень

 

вихід страв

 

вихід страв

 

сад

ясла

 

сад

ясла

сніданок

сніданок

Каша  молочна вівсяний (орг. хар. с. 503 )

 

200

 

 

150

 

 

Каша  молочна манна (орг. хар. с. 503)

 

200

 

 

150

 

 

Хліб пшеничний

40

30

Хліб пшеничний

40

30

Масло вершкове

7

5

Масло вершкове

7

5

Кавовий напій з молоком(орг. хар. с. 513 )

180

 

150

 

Какао на молоці

(орг. хар. с. 515 )

180

 

150

 

обід

обід

Суп картопляний з галушками  (орг. хар. с. 370)  / Капусняк український

 (М.І. Снігур с.212 )

200

 

 

150

 

 

Суп болгарський  (орг. хар. с. 372 ), / Суп з квасолею

 (М.І. Снігур стр216)

200

 

150

 

Макаронні вироби відварені (орг. хар. с.505)

 

120

 

 

100

 

 

Каша пшенична в`язка (орг. хар. с. 507 ) або каша ячна в`язка (орг. хар. с.427)

120

 

 

100

 

 

Оладки печінкові (орг. хар. с. 481 ) / Печінка, тушкована  в сметані (орг. хар. с.386 )

70/100

 

 

 

35/65

 

 

 

Оладки печінкові (орг. хар. с. 481 ) / Печінка, тушкована  в сметані (орг. хар. с.386 )

70/100

 

 

 

35/65

 

 

 

Соління, капуста тушкована, ікра бурякова, буряково - моркв`яна

60

 

 

40

 

 

Овочі солоні, капуста тушкована, ікра бурякова, буряково - моркв`яна

60

 

 

40

 

 

Хліб пшеничний

40

25

Хліб пшеничний

40

25

Хліб житній

40

20

Хліб житній

40

20

Сік/ компот зі свіжих фруктів, компот з с/ф.

175 /180

125/ 150

Сік/ компот зі свіжих фруктів, компот з с/ф.

175/180

125/150

        вечеря

вечеря

Булка здобна  ( орг. хар. с. 509 )

75

55

Пиріжки з яблучним повидлом

 (орг. хар. с.435 )

80

60

Фрукти свіжі

150

75

Фрукти свіжі

150

75

Чай або чай з молоком

180

150

Чай або чай з молоком

180

150

             

 

 

 

 

 

 

Середа

 

 

1 тиждень

2 тиждень

 

 

 

вихід страв

 

вихід страв

 

 

 

сад

ясла

 

сад

ясла

 

 

сніданок

сніданок

 

 

Плов із риса з фруктами і овочами

 ( М.І. Снігур с.256 )

200

 

150

 

Каша молочна пшоняна ( орг. хар. с. 505 )

200

 

150

 

 

 

 

 

Хліб пшеничний

40

30

Хліб пшеничний

40

30

 

 

Масло вершкове

7

5

Масло вершкове

7

5

 

 

Сир твердий

10

6

Сир твердий

10

6

 

 

Какао з молоком ( орг.хар. с. 514 )

 

180

 

 

150

 

 

Чай або чай з молоком(орг. хар. с. 512,513) /чай з лимоном (с.513 )

180

 

 

150

 

 

 

 

обід

обід

 

 

Борщ буряковий ( орг. хар. с. 469 )

200

 

150

 

Борщ    український

( орг. хар. стр. 361)

200

 

150

 

 

 

Печеня по- домашньому

(орг. хар. с.396 )

170

110

 Пюре картопляне (орг. хар. с. 499)

150

110

 

 

Тюфтельки курячі з рисом (с.399)

75

45

 

 

       або Плов з курячим м`ясом (орг. хар. стр.403 )

160

120

 

 

Ікра бурякова, буряково - морквяна (орг.хар. с. 500,501)

/ соління / капуста тушкована

60

50

Ікра бурякова, буряково - морквяна (орг.хар. с. 500,501 ) / соління / капуста тушкована

60

50

 

 

або Голубці лениві з курячим м`ясом(орг. хар. с.402)

170

120

 

 

Хліб пшеніичний

40

25

Хліб пшеніичний

40

25

 

 

Хліб житній

40

20

Хліб житній

40

20

 

 

Компот  зі свіжих яблук (орг. хар. стр 515,439 ) або компот із сушених фруктів (орг. хар. с. 516 )

180

150

Компот  зі свіжих яблук (орг. хар. стр 515,439 ) або компот із сушених фруктів (орг. хар. с. 516 )

180

150

 

 

вечеря

вечеря

 

 

Сирники зі сметаннним соусом ( орг. хар. с.493,489)

120/15

105/10

Запіканка сирна зі сметанним соусом( орг. хар. с. 493 )

140/15

110/10

 

 

Печиво

40

15

Печиво

40

15

 

 

Молоко / какао на молоці

180

150

Молоко/ кава на молоці

180

150

 

 

Четвер

 

1 тиждень

2 тиждень

 

 

вихід страв

 

вихід страв

 

 

сад

ясла

 

сад

ясла

 

сніданок

сніданок

 

Каша молочна ячна (орг. хар.с.504 )

200

150

Каша гречана розчипчаста ( орг. хар. с. 506,507 )

60

50

 

Капуста тушкована ( орг. хар. с.497,498)

60

40

 

Хліб пшеничний

40

25

Хліб пшеничний

40

30

 

Масло вершкове

7

5

Масло вершкове

7

5

 

Чай або чай з лимоном або чай з молоком (орг. хар. с. 512,513)

180

150

Чай або чай з лимоном або чай з молоком (орг. хар. стр 512,513)

180

150

 

обід

обід

 

Суп манний с фрикадельками (орг. хар. с. 378 )

200/35

150/25

Суп з рибними фрикадельками

(орг. хар. с. 381 )

200/50

150/20

 

Кнелі рибні ( М.І. Снігур с.263 )

100

 

50

 

Котлета м`ясна (куряча) (орг. хар. с. 478)

100

 

60

 

 

Каша перлова в`язка (орг. хар. с. 427 )

60

50

Картопляне пюре (орг. хар. с. 499)

150

110

 

Ікра бурякова. буряково - морквяна абп кпуста тушкована (орг.хар. с. 500, 502, 497, 498 ) або соління

 

60

40

Ікра бурякова. буряково - морквяна або кпуста тушкована (орг.хар. с. 500, 502, 497, 498 ) або соління

60

50

 

Хліб пшеничний

20

15

Хліб пшеничний

40

25

 

Хліб житній

40

20

Хліб житній

40

20

 

Сік / компот зі свіжих  яблук або із сушених фруктів

175 /180

125 /150

 

Сік / компот зі свіжих  яблук або із сушених фруктів

175 /180

125/150

 

 

вечеря

вечеря

 

Омлет  (орг. хар.  с.496) / яйце варене

30/20

30./10.

Булка здобна  (орг. хар. с. 509)

60

40

 

Картопляне пюре (орг. хар. с. 499)

150

110

 фрукти свіжі або яблуко печене з цукром ( орг. хар. с. 519)

150

75

 

Ікра кабачкова

60

40

 

Хліб пшеничний

20

15

 

Молоко або чай з молоком

180

150

Молоко або кава на молоці

180

150

 
                     

 

 

 

П`ятниця

 

1 тиждень

2 тиждень

 

 

вихід страв

 

вихід страв

 

 

сад

ясла

 

сад

ясла

 

сніданок

сніданок

 

Каша молочна гречана (орг. хар.с.504 )

 

200

150

Суп молочний вермішелевий (орг. хар. с. 382)

 

200

150

 
 

Сир твердий

10

6

 

Хліб пшеничний

40

30

Хліб пшеничний

40

30

 

Масло вершкове

7

5

Масло вершкове

7

5

 

Чай

 

180

 

150

 

Чай або чай з лимоном(орг. хар. с. 512,513)

180

 

150

 

 

обід

обід

 

Суп з рибними фрикадельками ( орг. хар. с. 381 )

200/50

 

150/20

 

Суп картопляний з фрікадельками (орг. хар. с.474)

200/35

 

150/25

 

 

  Картопляне пюре (орг. хар. с. 499)

150

110

Картопляне пюре (орг. хар. с. 499)

150

110

 

Гуляш курячий (орг. хар. с.394,395 )

80

50

Суфле рибне (орг. хар. с.411)

95

55

 

Ікра бурякова. буряково - морквяна  (орг.хар. с. 500, 502, 497, 498 ) або соління

60

 

 

50

 

 

Ікра бурякова. буряково - морквяна  (орг.хар. с. 500, 502, 497, 498) або соління

60

50

 

  або   Бігос  овочево - курячий ( орг. хар. с.396,397 )

160

 

120

 

 

Хліб пшеничний

40

25

Хліб пшеничний

20

15

 

Хліб житній

40

20

Хліб житній

40

20

 

Компот  зі свіжих яблук (орг. хар. с.439) або компот із сушених фруктів (орг.хар. с.516 )

180

 

150

 

Компот  зі свіжих яблук (орг. хар. стр 439 ) або компот із сушених фруктів (орг. хар. с.516 )

180

 

150

 

 

вечеря

вечеря

 

 

   

Яйце варене

40

10

 

Пиріжки з яблучним повидлом ( орг. хар. с.435)

80

60

Капуста тушкована (орг. хар. с. 497, 498 )

110

100

 

 Фрукти свіжі або яблуко печене з цукром ( орг. хар. с. 519 )

150

75

 Фрукти свіжі або яблуко печене з цукром

(орг. хар. с. 519 )

150

75

 

Хліб пшеничний

20

15

 

Молоко або кава на молоці

180

 

150

 

Молоко або какао на молоці

180

 

150