ПОГОДЖУЮ: ЗАТВЕРДЖУЮ:
В.о. начальника Запорізького директор дошкільного навчального закладу
міського управління (ясел-садка) №291 «Витязь»
головного управління Запорізької міської ради Запорізької області
Держпродспоживслужби
в Запорізькій області
_____________С.А. Приходько _______________ А.І.Бабич
Примірне двотижневе меню
на зимово-весняний період 2019-2020 роки
дошкільного навчального закладу
(ясел-садка) № 291 «Витязь»
Запорізької міської ради Запорізької області
(Примірне двотижневе орієнтовне меню на зимово-весняний період складено відповідно до вимог Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах (затверджено наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 № 298/227; зі змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 22.11.2004р. № 1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» зі змінами).
м. Запоріжжя
І тиждень |
ІІ тиждень |
|
|||||||||||||||||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
|
|||||||||||||
ВИХІД (гр.) |
ВИХІД (гр.) |
|
|||||||||||||||||
ясла |
сад |
ясла |
сад |
|
|||||||||||||||
ПОНЕДІЛОК |
|
||||||||||||||||||
СНІДАНОК |
СНІДАНОК |
|
|||||||||||||||||
Каша вівсяна в’язка (орг.харч.стор.427) /Каша гречана розсипчаста(орг.харч.стор.507) |
100
|
120
|
Каша пшенична в’язка (орг.харч.стор. 507)/Каша рисова розсипчаста (орг.харч.стор. 506) |
100
|
120
|
||||||||||||||
Яйце варене (стор.496) |
20 |
40 |
Яйце варене(стор.496) |
20 |
40 |
||||||||||||||
Ікра кабачкова припущена (картотека розроблена відповідно до п.1.17 розділу 1 Інструкція\ї з організації харчування дітей у ДНЗ) |
40
|
60
|
Ікра кабачкова припущена (картотека розроблена відповідно до п.1.17 розділу 1 Інструкція\ї з організації) |
40
|
60
|
||||||||||||||
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий |
30/5/6 |
40/5/ 10 |
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий |
30/5/ 6 |
40/5/10 |
|
|||||||||||||
Чай (орг.харч.стор.512) / Чай з лимоном (орг.харч.стор.513) |
150 |
180 |
Чай (орг.харч.стор.512)/Чай з лимоном (стор.513) |
150 |
180 |
|
|||||||||||||
ОБІД |
ОБІД |
|
|||||||||||||||||
Цибуля /часник Суп гороховий (орг.харч.стор.375)/Суп гороховий з грінками(орг.харч.стор.476) / Суп картопляний з галушками (орг.харч.стор.370) |
10 150/ 15 |
20 200/ 20 |
Цибуля/часник Суп болгарський (орг.харч.стор.372) /Суп квасолевий (орг..хар. стор.376) |
10 150 |
20 200 |
|
|||||||||||||
Пюре картопляне (орг.харч.стор.499) |
100 |
120 |
Капуста, тушкована з картоплею(орг.харч.стор.499)/Овочеве рагу(орг.харч.ст.497) |
125 |
150 |
|
|||||||||||||
Ковбаса(сосиска)(орг.харч.стор.489 /Гуляш курячий орг.харч.стор.394,395) |
50
85 |
70
50 |
Ковбаса (сосиска)(орг.харч.стор.48) |
50 |
70 |
||||||||||||||
Огірок солоний(орг.харч.стор.468, 359)/ Буряк, тушкований із цибулею(орг.харч.стор.424) / Капуста тушкована (орг.харч.ст. 498) |
40 |
60 |
Хліб пшеничний Хліб житній |
25/ 20 |
40/ 40 |
||||||||||||||
Хліб пшеничний Хліб житній |
25/ 20 |
40/ 40 |
Сік |
150 |
180 |
|
|||||||||||||
Сік |
150 |
180 |
|
||||||||||||||||
ВЕЧЕРЯ |
ВЕЧЕРЯ |
|
|||||||||||||||||
Сирники (орг.харч.стор.493), соус сметанний (орг.харч.стор.490) /соус молочний солодкий (орг.харч.стор.405) / Пудинг сирно-морквяний з повидлом (орг.харч.стор.495) |
105 /10 |
120 /15
|
Сирники рожеві(орг.харч. ст.413) соус сметанний (орг.харч.стор.490) /соус молочний солодкий (орг.харч.стор.405) /Запіканка сирна з крупою манною (орг.харч.стор.413) |
145/ 25 |
150/ 25 |
|
|||||||||||||
Печиво |
15 |
30 |
Печиво |
15 |
30 |
|
|||||||||||||
Молоко кип’ячене(орг.харч.стор.438)/ Кавовий напій з молоком (орг.харч.стор.513) |
150 |
180 |
Молоко кип’ячене(орг.харч.стор.438)/ Кавовий напій з молоком (орг.харч.стор.513) |
150 |
180 |
|
|||||||||||||
ВІВТОРОК |
|||||||||||||||||||
І тиждень |
ІІ тиждень |
||||||||||||||||||
СНІДАНОК ясла сад |
СНІДАНОК ясла сад |
|
|||||||||||||||||
Каша молочна пшенична/(орг.харч.стор.429)/ рисова (орг.харч.стор.429 / ячна (орг.харч.стор.504)/ манна (стор.503)/гречана (стор.504) |
150 |
200 |
Каша молочна вівсяна (орг.харч.стор.503) / геркулесова (стор.428)/ пшоняна (орг.харч.стор.505) |
150 |
200 |
|
|||||||||||||
Хліб пшеничний, масло вершкове |
30/5 |
40/5 |
Хліб пшеничний, масло вершкове |
30/5 |
40/5 |
||||||||||||||
Чай орг.харч. (стор.512) / Чай з лимоном (стор.513) |
150
|
180
|
Чай (орг.харч.стор.512) / Чай з лимоном (стор.513) |
150
|
180
|
||||||||||||||
ОБІД |
ОБІД |
|
|||||||||||||||||
Цибуля / часник Борщ буряковий(орг.харч.стор.469)/ Борщ український з пампушками (орг.харч.стор.361) |
10 150 |
20 200 |
Цибуля/ часник Борщ український (орг.харч.стор.468)/Щі «Запорізькі»(орг.харч.стор364 |
10 150 |
20 200 |
|
|||||||||||||
Макаронні вироби відварні (орг.харч.стор.505)/Пюре картопляне(орг.харч. стор.499)
|
100
|
120
|
Каша гречана розсипчаста (орг.харч. стор.507)/ каша рисова розсипчаста (орг.харч.стор.506) / каша пшенична в’язка (стор.507) |
100
|
120 |
||||||||||||||
Запіканка картопляно-печінкова (орг.харч.стор.417)/Печінка,тушкована в сметані ( орг.харч.стор.386) |
60 |
100 |
Оладки печінкові(орг.харч. стор.481)/ Запіканка картопляно -печінкова (орг.харч.стор.417) |
35
60
|
70
100 |
||||||||||||||
Буряк, тушкований із цибулею (стор.424) / Капуста тушкована (стор.498) / Огірок солоний (стор.459) /Томат солоний (стор.359) |
40 |
60 |
|||||||||||||||||
Ікра буряково-морквяна (стор.501) /Ікра бурякова (стор.500) / Огірок солоний (стор.459) /Томат солоний (стор.359) |
40 |
60 |
|||||||||||||||||
Хліб пшеничний. Хліб житній |
25/20 |
40/ 40 |
Хліб пшеничний. Хліб житній |
25/ 20 |
40/ 40 |
|
|||||||||||||
Компот із сушених фруктів (орг.харч.стор.516) / Компот зі свіжих яблук (стор.439)/Напій лимонний (орг.харч.стор.439) |
150 |
180 |
Компот із сушених фруктів (орг.харч.стор.516) / Компот зі свіжих яблук (стор.439)
|
150 |
180 |
|
|||||||||||||
ВЕЧЕРЯ |
ВЕЧЕРЯ |
|
|||||||||||||||||
Булка здобна (орг.харч.стор.509)/ Млинці зі сметаною ( орг.харч.стор.433)/ Пиріжки з капустою (орг.харч.стор.434) |
55 60/10 105
|
75 70/ 20 135
|
Пиріжки з повидлом (орг.харч.стор.435) / Оладки з повидлом (стор.508)/ Ватрушка(орг.харч.стор.412) |
90/ 70/10
90 |
115/ 100/ 20 110
|
||||||||||||||
Свіжі фрукти |
75 |
150 |
Свіжі фрукти |
75 |
150 |
|
|||||||||||||
Какао з молоком (огг.харч.стор.514)/ Молоко кип’ячене (орг.харч.стор.438)
|
150 |
180 |
Чай з молоком (стор.513) )/ Молоко кип’ячене (орг.харч.стор.438)
|
150 |
180 |
||||||||||||||
СЕРЕДА |
|||||||||||||||||||
І тиждень |
ІІ тиждень |
||||||||||||||||||
СНІДАНОК ясла сад |
СНІДАНОК ясла сад |
|
|||||||||||||||||
Суп молочний вівсяний (стор.382) / гречаний (орг.харч.стор.383) / маний (стор.384) / рисовий (стор.382) / ячний (стор.383) |
150 |
200 |
Суп молочний з макаронними виробами (орг.харч.стор.381,503) |
150 |
200 |
||||||||||||||
Яйце варене(орг.харч.стор.496) |
20 |
40 |
Яйце варене(орг.харч.стор.496) |
20 |
40 |
||||||||||||||
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий |
30/5/5 |
40/5/ 10 |
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий |
30/5/5 |
40/5/ 10 |
|
|||||||||||||
Какао на молоці(орг.харч. стр.514)/Чай з лимоном(стор.харч.стор.513) |
150 |
180
|
Чай (орг.харч.стор.512) / Чай з лимоном (стор.513) |
150
|
180
|
|
|||||||||||||
ОБІД |
ОБІД |
|
|||||||||||||||||
Цибуля / часник Суп-харчо (орг.харч.стор.372) / Розсольник (стор.470)/Куліш( орг.харч.стор.368) |
10 150 |
20 200 |
Цибуля / часник Капусняк (орг.харч.стор.366) / Суп « Селянський» (стор.369) |
10 150 |
20 200 |
|
|||||||||||||
Картопля відварна з маслом( орг.харч.стор.500)/ Пюре картопляне ( орг.харч.стор.499) Гуляш курячий (орг..харч.стор.394) Котлета м’ясна (куряча) (орг..харч.стор.478)
|
100
50 60 |
120
80 100 |
Печення по- домашньому ( орг.харч.стор.396)/ Пюре картопляне(орг.харч. стор.499)/Оладки курячі ( орг.харч.ст402) Гуляш курячий (орг..харч.стор.394) Котлета м’ясна (куряча) (орг..харч.стор.478) |
100
60
50
60 |
120
100
80
100 |
|
|||||||||||||
Ікра бурякова (орг.харч.стор.500)/буряково –морквяна (стор.501)/ Капуста тушкована (стор.498) /Капуста квашена тушкована (стор.421) |
40 |
60 |
Ікра бурякова (орг.харч.стор500)/буряково –морквяна (стор.501) / Томат солоний (стор.359) / Огірок солоний (стор.359) |
40 |
60 |
||||||||||||||
Хліб пшеничний. Хліб житній |
25/20 |
40/40 |
Хліб пшеничний. Хліб житній |
25/20 |
40/40 |
|
|||||||||||||
Сік |
150 |
180 |
Сік |
150 |
180 |
|
|||||||||||||
ВЕЧЕРЯ |
ВЕЧЕРЯ |
|
|||||||||||||||||
Запіканка рисова- сирна зі сметаною (орг.харч.стор.430)/ Пудинг сирно-морквяний з повидлом (орг.харч.стор.495) / соус сметанний (стор.490) /соус молочний солодкий (стор.405)
|
115/6
100 |
150/13
125 |
Запіканка сирна з крупою манною(орг.харч.стор.413) / Пудинг сирно-морквяний з повидлом (орг.харч.стор.495) / соус сметанний (стор.490) /соус молочнийсолодкий (стор.405) |
105 /10 |
120 /15
|
|
|||||||||||||
Молоко кип’ячене(орг.харч.стор.438)/ Кавовий напій з молоком ( орг.харч.стор.514) |
150 |
180 |
Какао на молоці (орг.харч.стор.515) / Молоко кип’ячене(стор.438)
|
150 |
180 |
|
|||||||||||||
ЧЕТВЕР |
|||||||||||||||||||
І тиждень |
ІІ тиждень |
||||||||||||||||||
СНІДАНОК ясла сад |
СНІДАНОК ясла сад |
|
|||||||||||||||||
Каша пшенична в’язка (орг.харч.стор.507)/ каша перлова в’язка (стор.427)/ каша ячна в’язка (стор.427) |
100 |
120 |
Каша рисова розсипчаста (орг.харч.стор.506) / каша пшоняна в’язка (стор.428) / каша вівсяна в’язка (стор.427) |
100 |
120 |
||||||||||||||
Гуляш курячий (орг.харч.стор.395) /Бігос овочево-курячий (стор.396) |
50 |
80 |
Гуляш курячий (орг.харч.стор.395) /Голубці ліниві з курячим м’ясом (орг.харч.стор.402,482)/ Бігос овочево-курячий ( стор.396) |
50
60
50 |
80
170
80 |
||||||||||||||
|
30/5 |
40/5 |
Хліб пшеничний, масло вершкове |
30/5 |
40/5 |
||||||||||||||
Чай з молоком (стор.513) / кавовий напій з молоком (стор.513) |
150 |
180 |
Чай з молоком (стор.513) / Какао на молоці (орг.харч.стор.514) |
150 |
180 |
|
|||||||||||||
ОБІД |
ОБІД |
|
|||||||||||||||||
Суп з рибними фрикадельками (орг.харч.стор.381)/Суп польовий ( орг.харч.стор.379) |
150 |
200 |
Суп картопляний (стор.473) / Суп з рибними фрикадельками (стор381) |
150 |
200 |
|
|||||||||||||
Тюфтельки м’ясні в сметанно-томатному соусі (яловичина) (стор.479) / Ковбаски по-львівськи в сметанно-томатному соусі(орг.харч.стор.480)/Тюфтельки курячі (орг.харч.стор.398) /котлета м′ясна смажена (орг.харч.стор.478, 479) |
45/
50 /
80
|
100/
100/
105
|
Тюфтельки рисово-м’ясні (яловичина) (орг.харч.стор.390) / Плов із м’ясом (яловичина) (орг.харч.стор.484) / Плов із м’ясом курячим (орг.харч.стор.485) Голубці ліниві з курячим м’ясом (орг..харч.стор.402) |
80 /
95/
95
65 |
135/
190/
170
105 |
|
|||||||||||||
Пюре картопляне (стор.499) |
100 |
120 |
|
||||||||||||||||
Огірок солоний (стор.359) /Томат солоний (стор.359)/Салат із квашеної капусти (стор.356) Салат із солоних огірків із цибулею (стор.357) |
40 |
60 |
Огірок солоний (стор.359) /Томат солоний (стор.359)/Салат із квашеної капусти (стор.356) Салат із солоних огірків із цибулею (стор.357) |
40 |
60 |
|
|||||||||||||
Хліб пшеничний. Хліб житній |
25/20 |
40/40 |
Хліб пшеничний. Хліб житній |
25/20 |
40/40 |
|
|||||||||||||
Компот із сушених фруктів (стор.516) / Компот зі свіжих яблук (стор.439) |
150 |
180 |
Компот із сушених фруктів (стор.516) / Компот зі свіжих яблук (стор.439) |
150 |
180 |
|
|||||||||||||
ВЕЧЕРЯ |
ВЕЧЕРЯ |
|
|||||||||||||||||
Каша молочна геркулесова (стор.428) /вівсяна (стор.503) |
150 |
200 |
Каша молочна манна (ст503)/ Суп молочній вермішельний ( орг.харч.стор.382) |
150 |
200 |
|
|||||||||||||
Печиво |
20 |
40 |
Печиво |
20 |
40 |
||||||||||||||
Свіжі фрукти |
75 |
150 |
Свіжі фрукти |
75 |
150 |
||||||||||||||
Чай з лимоном (стор.513)/ Молоко кип’ячене (стор.438) |
150 |
180 |
Чай з лимоном(стор.513)/ Какао на молоці (стор.514) |
150 |
180 |
||||||||||||||
П’ЯТНИЦЯ |
|||||||||||||||||||
І тиждень |
ІІ тиждень |
||||||||||||||||||
СНІДАНОК ясла сад |
СНІДАНОК ясла сад |
|
|||||||||||||||||
Каша молочна манна (орг.харч.стор.503)/ Каша молочна пшоняна (стор.505) |
150 |
200 |
Каша молочна вівсяна (стор.503) / гречана (стор.504) |
150 150 |
200 200 |
||||||||||||||
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий |
30/5/6 |
40/5/10 |
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий |
30/5/6 |
40/5/10 |
|
|||||||||||||
Чай (стор.512) / Чай з лимоном (стор.513) |
150 |
180 |
Чай (стор.512) / Чай з лимоном (стор.513)/ Какао на молоці (стор.514-515) |
150 |
180 |
|
|||||||||||||
ОБІД |
ОБІД |
|
|||||||||||||||||
Часник /лук Борщ український (орг.харч.стор.361) /Суп квасолевий (орг.харч.стор.376) |
10 150 |
20 200 |
Часник/лук Борщ буряковий (орг.харч.стор.360)/ Суп-харчо (орг.харч.стор.372) |
10 150 |
20 200 |
|
|||||||||||||
Суфле рибне (орг.харч.стор.411) /Тюфтельки рибні (стор.492)/ Хек,варений з овочами( орг.харч.стор.407) |
55 45 55
|
95 90 100
|
Котлети рибні (орг.харч.стор.492)/ Минтай, тушкований з овочами(орг.харч.стор./ Товченики рибні( орг.харч.стор.409) |
30 50
53 |
60 125
105 |
|
|||||||||||||
Пюре картопляне (стор.499)/ Каша гречана розсипчаста ( орг.харч.стор.506,507)/ Каша рисова( орг.харч.стор.506) |
100 |
120 |
Пюре картопляне (стор.499)/ Каша пшенична в’язка (орг.харч.стор.507)/ Каша пшоняна (огр.харч.стор.505) |
100 |
120 |
|
|||||||||||||
Огірок солоний (стор.359) /Томат солоний (стор.359) Салат із квашеної капусти (стор.356) Салат із солоних огірків із цибулею (стор.357) |
40 |
60 |
Огірок солоний (стор.359) /Томат солоний (стор.359) Салат із квашеної капусти (стор.356) Салат із солоних огірків із цибулею (стор.357) |
40 |
60 |
|
|||||||||||||
Хліб пшеничний. Хліб житній |
25/20 |
40/40 |
Хліб пшеничний. Хліб житній |
25/20 |
40/40 |
|
|||||||||||||
Компот із сушених фруктів (орг.харч.стор.516) / Компот зі свіжих яблук (стор.439) |
150 |
180 |
Компот із сушених фруктів (орг.харч.стор.516) / Компот зі свіжих яблук (стор.439) |
150 |
180 |
|
|||||||||||||
ВЕЧЕРЯ |
ВЕЧЕРЯ |
|
|||||||||||||||||
Пиріжки з повидлом (стор.435) |
90 |
115 |
Булка здобна (стор.509) |
55 |
75 |
|
|||||||||||||
Свіжі фрукти / яблуко печене з цукром ( орг.харч.стор. 519) |
75 |
150 |
Свіжі фрукти або яблуко печене з цукром ( орг.харч.стор. 519) |
75 |
150 |
|
|||||||||||||
Чай (орг.харч.стор.512) |
150 |
180 |
Чай (орг.харч.стор.512) |
150 |
180 |
|
ПОГОДЖУЮ: ЗАТВЕРДЖУЮ:
В.о. начальника Запорізького директор дошкільного навчального
міського управління закладу (ясел-садка) №291 «Витязь»
головного управління Запорізької міської ради
Держпродспоживслужби Запорізької області
в Запорізькій області
_____________С.А. Приходько _______________А.І.Бабич
Двотижневе меню
на осінній період 2019 року
дошкільного навчального закладу (ясел-садка)
№291 «Витязь» Запорізької міської ради
Запорізької області
(Двотижневе меню на осінній період складено відповідно до вимог Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах (затверджено наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 № 298/227; зі змінами), постанови кабінету міністрів України від 22.11.2004р. № 1591«Про затвердження норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» зі змінами).
м. Запоріжжя
Двотижневе меню
на осінній період 2019 року
І тиждень |
ІІ тиждень |
|
||||||||||||||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
|
||||||||||
ВИХІД (гр.) |
ВИХІД (гр.) |
|
||||||||||||||
ясла |
сад |
ясла |
сад |
|
||||||||||||
ПОНЕДІЛОК |
|
|||||||||||||||
СНІДАНОК |
СНІДАНОК |
|
||||||||||||||
Каша вівсяна в’язка (орг. хар. 427)/ каша гречана розсипчаста (орг. харч.507) |
100 100 |
120 120 |
Каша пшенична в’язка (орг.хар. 507)/ каша рисова розсипчаста (орг.хар.506) |
100 100 |
120 120 |
|||||||||||
Яйце варене (орг. хар. 496) |
20 |
40 |
Яйце варене (орг.харч. 496) |
20 |
40 |
|||||||||||
Ікра кабачкова припущена/ ікра баклажана/ ікра бурякова/ ікра буряково–морквяна (орг. хар.502, 501) |
40
|
60
|
Ікра кабачкова припущена/ ікра баклажана/ ікра бурякова/ ікра буряково–морквяна (орг. хар.502, 501) |
40
|
60
|
|||||||||||
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий |
30/55 |
40/5 10 |
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий |
30/5 5 |
40/5 10 |
|
||||||||||
Чай/ Чай з лимоном (орг. харч.512, 513) |
150 150 |
180 180 |
Чай /Чай з лимоном (орг. харч.512, 513) |
150 150 |
180 180 |
|
||||||||||
ОБІД |
ОБІД |
|
||||||||||||||
Цибуля /часник Суп гороховий/ Суп гороховий з грінками (орг. хар. 375) |
10 150 150/5
|
20 200 200/20
|
Цибуля/часник Суп квасолевий/ картопляний з галушками (орг. харч.376,370) |
10 150 |
20 200 |
|
||||||||||
Пюре картопляне (орг. хар.499) |
100 |
120 |
Капуста тушкована з картоплею/Овочеве рагу (орг.хар. 497) |
125 |
150 |
|
||||||||||
Ковбаса (сосиска)/ гуляш курячий (орг.хар.489, 394,395) |
50 |
70 |
Ковбаса (сосиска)/ гуляш курячий (орг. хар.489, 394, 395) |
50 |
70 |
|||||||||||
Буряк тушкований із цибулею /Капуста тушкована (орг. хар. 424, 498) |
40 |
60 |
Хліб пшеничний Хліб житній |
25/20 |
40/40 |
|||||||||||
Хліб пшеничний Хліб житній |
20/20 |
40/40 |
Сік |
150 |
180 |
|
||||||||||
Сік |
150 |
180 |
|
|||||||||||||
ВЕЧЕРЯ |
ВЕЧЕРЯ |
|
||||||||||||||
Сирники/ Сирники рожеві (орг. хар.493,413) Соус сметанний/ молочний солодкий/соус молочний (орг. хар. 404, 405) |
105
/10 |
120
/15
|
Запіканка сирна з крупою манною/ Пудинг сирно-морквяний з повидлом (орг. хар.413, 495) Соус сметанний/ молочний солодкий/соус молочний (орг. хар. 404, 405) |
145/ 25 |
150/ 25 |
|
||||||||||
Молоко кип’ячене/ Кавовий напій з молоком (орг. харч.438, 514) |
150 |
180 |
Молоко кип’ячене / Какао з молоком (орг. хар.438, 514)
|
150 |
180 |
|
||||||||||
ВІВТОРОК |
||||||||||||||||
І тиждень |
ІІ тиждень |
|||||||||||||||
СНІДАНОК ясла сад |
СНІДАНОК ясла сад |
|
||||||||||||||
Каша молочна вівсяна/ геркулесова / гречана/манна/перлова (орг. хар. 503, 504, 429)
|
150 |
200 |
Каша молочна пшенична/ пшоняна/ рисова/ ячна (орг.хар. 428, 429)
|
150 |
200 |
|
||||||||||
Хліб пшеничний, масло вершкове
|
30/5 |
40/5 |
Хліб пшеничний, масло вершкове |
30/5 |
40/5 |
|||||||||||
Чай/ чай з лимоном/ Какао на молоці (орг. хар.512, 513, 514) |
150 160 |
180 180 |
Чай/ чай з лимоном/ кавовий напій з молоком (орг. хар. 512, 513, 514) |
150 160 |
180 180 |
|||||||||||
ОБІД |
ОБІД |
|
||||||||||||||
Цибуля / часник Борщ буряковий (орг. хар.360) |
10 150 |
20 200 |
Цибуля/ часник Борщ український (орг. хар. 361) |
10 150 |
20 200 |
|
||||||||||
Макаронні вироби відварні (орг. хар. 505) |
100 |
120
|
Печеня по-домашньому (орг. хар. 396) |
110 |
170 |
|||||||||||
Гуляш курячий/котлета м'ясна (куряча) (орг. хар.395, 478) |
60 60 |
100 100 |
||||||||||||||
Морква тушкована/ Капуста тушкована / Огірок солоний /Томат солоний/ Капуста квашена тушкована (орг. хар. 423, 424, 498, 359, 421) |
30 40 |
50 60 |
||||||||||||||
Ікра бурякова, ікра буряково-морквяна/ буряк тушкований із цибулею/соління (орг. хар. 424, 501, 502) |
40 |
60 |
||||||||||||||
Хліб пшеничний. Хліб житній |
25/20 |
40/40 |
Хліб пшеничний. Хліб житній |
20/20 |
40/40 |
|
||||||||||
Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук/ Напій лимонний (орг. хар.439, 516)
|
150
120 |
180
150 |
Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук/ Напій лимонний (орг. хар.439, 516) |
150
120 |
180
150 |
|
||||||||||
ВЕЧЕРЯ |
ВЕЧЕРЯ |
|
||||||||||||||
Булка здобна/ Ватрушка (орг. хар.412, 509)
|
55 90 |
75 110 |
Пиріжки з яблучним повидлом/ Оладки з повидлом (орг.хар. 435, 508) |
90/ 70/10 |
115/ 100/20
|
|
||||||||||
Свіжі фрукти |
75 |
150 |
Свіжі фрукти |
75 |
150 |
|
||||||||||
Кавовий напій з молоком/ Молоко кип’ячене (орг. хар.514, 438) |
150 150 |
180 180 |
Чай з молоком / Молоко кип’ячене (орг.хар. 513, 438)
|
150 150 |
180 180 |
|
||||||||||
СЕРЕДА |
||||||||||||||||
І тиждень |
ІІ тиждень |
|||||||||||||||
СНІДАНОК ясла сад |
СНІДАНОК ясла сад |
|
||||||||||||||
Суп молочний з макаронами/ з макаронними виробами (орг..хар. 381,503)/ |
150 |
200 |
Суп молочний вівсяний / гречаний/ манний/ рисовий /ячний (орг..хар. 382, 383, 384) |
150 |
200 |
|||||||||||
Яйце варене (орг. хар. 496) |
20 |
40 |
Яйце варене (орг. хар. 496) |
20 |
40 |
|||||||||||
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий |
30/5/5 |
40/5/9 |
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий |
30/5/5 |
40/5/9 |
|
||||||||||
Чай/ чай з лимоном/ Какао на молоці (орг. хар.512, 513, 514) |
150 160 |
180 180
|
Чай/чай з лимоном/ кавовий напій з молоком (орг. хар.512, 513, 514) |
150 160
|
180 180
|
|
||||||||||
ОБІД |
ОБІД |
|
||||||||||||||
Цибуля / часник Суп-харчо/Розсольник «Ленінградський» (орг. харч. 372,365) |
10 150 |
20 200 |
Цибуля / часник Капусняк/ Щі зі свіжої капусти / Суп овочевий (орг. хар. 366, 365, 371) |
10 150 |
20 200 |
|
||||||||||
Пюре картопляне (орг. хар. 499) |
100 |
120 |
Каша гречана розсипчаста/ каша рисова розсипчаста/ каша пшенична в’язка (орг. харч. 506,507) |
100 |
120 |
|
||||||||||
Оладки печінкові (орг.. харч.481)
|
35 |
70 |
Печінка тушкована в сметані (орг. харч.386) |
35 |
70 |
|||||||||||
Ікра бурякова/ ікра буряково –морквяна/ капуста тушкована/ капуста квашена тушкована (орг. хар. 501, 498, 421) |
40 |
60 |
Ікра бурякова/ ікра буряково –морквяна/ соління (орг. хар. 501, 359) |
40 |
60 |
|||||||||||
Хліб пшеничний. Хліб житній |
25/20 |
40/40 |
Хліб пшеничний. Хліб житній |
25/20 |
40/40 |
|
||||||||||
Сік |
150 |
180 |
Сік |
150 |
180 |
|
||||||||||
ВЕЧЕРЯ |
ВЕЧЕРЯ |
|
||||||||||||||
Запіканка рисова-сирна зі сметаною / Пудинг сирно-морквяний з повидлом (орг. хар. 430, 495) Соус сметанний /соус молочний (орг. хар.489) |
115/6 100
10 |
150/13 125
20 |
Запіканка сирна з крупою манною/ Пудинг сирно-морквяний зі сметаною (орг. хар.413, 494) соус сметанний /соус молочний (орг.хар.489) |
100 140/5
10 |
125 180/5
20
|
|
||||||||||
Молоко кип’ячене/ кавовий напій з молоком (орг.хар.438, 514) |
150
160 |
180
180 |
Какао на молоці/ Молоко кип’ячене (орг. хар. 514, 438)
|
150 160 |
180 180 |
|
||||||||||
ЧЕТВЕР |
||||||||||||||||
І тиждень |
ІІ тиждень |
|||||||||||||||
СНІДАНОК ясла сад |
СНІДАНОК ясла сад |
|
||||||||||||||
Каша пшенична в’язка/ каша перлова в’язка/ каша ячна в’язка (орг. харч. 507, 427) |
100 |
120 |
Каша рисова розсипчаста/ каша пшоняна в’язка/каша вівсяна в’язка (орг. харч. 506, 428, 427) |
100 |
120 |
|||||||||||
Гуляш курячий/ бігос овочево-курячий (орг. харч. 395, 396) |
50 120
|
95 160 |
Гуляш курячий/ Голубці ліниві з курячим м'ясом (орг..харч.395, 402) |
50 120 |
95 170 |
|||||||||||
Хліб пшеничний, масло вершкове |
30/5 |
40/5 |
Хліб пшеничний, масло вершкове |
30/5 |
40/5 |
|||||||||||
Чай з молоком/ кавовий напій з молоком (орг. харч. 513, 514) |
150 160 |
180 180 |
Чай з молоком / Какао на молоці (орг. харч.513,514) |
150 160 |
180 180 |
|
||||||||||
ОБІД |
ОБІД
|
|
||||||||||||||
Суп з рибними фрикадельками (орг.харч.381) |
150 |
200 |
Суп картопляний / Суп з рибними фрикадельками (орг.харч. 473, 381) |
150 |
200 |
|
||||||||||
Тюфтельки рисово-м’ясні (яловичина)/ Плов із м’ясом (яловичина) / Плов із м’ясом курячим (орг. харч.390, 484,403) |
80
95 95 |
135
190 170
|
Тюфтельки м’ясні в сметанно-томатному соусі (яловичина)/ Тюфтельки м’ясні з овочами (яловичина)/ тюфтельки курячі/ котлета м′ясна (куряча)/ котлета м′ясна (орг. хар. 480, 389, 398, 478, 479) |
45
70 80 65 50 |
100
115 105 105 100 |
|||||||||||
Пюре картопляне(орг. харч.499) |
100 |
120 |
|
|||||||||||||
Ікра бурякова/ ікра буряково –морквяна/ соління (орг.. хар. 501, 359) |
40 |
60 |
Ікра бурякова/ ікра буряково –морквяна/ соління/ капуста квашена тушкована (орг.. хар. 501, 359,421) |
40 |
60 |
|
||||||||||
Хліб пшеничний. Хліб житній |
25/20 |
40/40 |
Хліб пшеничний. Хліб житній |
25/20 |
40/40 |
|
||||||||||
Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук (орг.харч. 516, 439)
|
150 |
180 |
Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук (орг.харч. 516, 439) |
150 |
180 |
|
||||||||||
ВЕЧЕРЯ |
ВЕЧЕРЯ
|
|
||||||||||||||
Каша молочна геркулесова (орг. харч. 428) |
150 |
200 |
Каша молочна манна (орг. харч. 503) |
150 |
200 |
|
||||||||||
Печиво |
20 |
40 |
Печиво |
20 |
40 |
|||||||||||
Свіжі фрукти |
75 |
150 |
Свіжі фрукти |
75 |
150 |
|||||||||||
Чай/ Чай з молоком (орг. харч. 512, 513)
|
150
|
180
|
Чай/ Чай з молоком (орг. харч. 512, 513)
|
150
|
180
|
|||||||||||
П’ЯТНИЦЯ |
||||||||||||||||
І тиждень |
ІІ тиждень |
|||||||||||||||
СНІДАНОК ясла сад |
СНІДАНОК ясла сад |
|
||||||||||||||
Каша молочна манна/ Каша молочна пшоняна/ Каша молочна гречана (орг. хар. 505,503) |
150 |
200 |
Каша молочна пшоняна/ Каша молочна вівсяна/ гречана, (орг. хар. 505, 504, 503) |
150 150 |
200 200 |
|||||||||||
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий |
30/53 |
40/54 |
Хліб пшеничний, масло вершкове сир твердий |
30/5/3 |
40/5/4 |
|
||||||||||
Чай/ кавовий напій з молоком (орг.харч.512, 514) |
150 160 |
180 180 |
Чай/ Какао на молоці (орг..харч.512, 514)
|
150 160 |
180 180 |
|
||||||||||
ОБІД |
|
|||||||||||||||
Часник /цибуля Борщ український/ Суп квасолевий (орг. хар.361,376) |
10 150 |
20 200 |
Часник/ цибуля Борщ буряковий/ Суп-харчо/ Суп болгарський (орг. хар. 360, 372) |
10 150 |
20 200 |
|
||||||||||
Минтай, тушкований з овочами/ Хек, варений з овочами/ Товченики рибні (орг. хар. 491, 407, 409) |
50 55 55
|
125 100 95
|
Котлети рибні/ Тюфтельки рибні/ Суфле рибне (орг. хар. 409, 492, 411) |
45 45 |
90 90 |
|
||||||||||
Пюре картопляне (орг. хар. 499) |
100 |
120 |
Пюре картопляне (орг. хар. 499) |
100 |
120 |
|
||||||||||
Буряк, тушкований із цибулею/ Капуста тушкована/ Огірок солоний /Томат солоний/ Капуста квашена тушкована (орг. хар. 424, 498, 359, 421) |
40 |
60 |
Буряк, тушкований із цибулею/ Капуста тушкована / Огірок солоний /Томат солоний (орг. хар. 424, 498, 359) |
40 |
60 |
|
||||||||||
Хліб пшеничний. Хліб житній |
25/20 |
40/40 |
Хліб пшеничний. Хліб житній |
25/20 |
40/40 |
|
||||||||||
Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук/ Напій лимонний (орг. хар.439, 516)
|
150 120 |
180 150 |
Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук/ Напій лимонний (орг. хар.439, 516) |
150 120 |
180 150 |
|
||||||||||
ВЕЧЕРЯ |
ВЕЧЕРЯ |
|
||||||||||||||
Пиріжки з яблучним повидлом (орг.хар. 435)/ Печиво |
90 |
115 |
Булка здобна (орг. хар.509)/ Печиво |
55 |
75 |
|
||||||||||
Свіжі фрукти |
75 |
150 |
Свіжі фрукти |
75 |
150 |
|
||||||||||
Чай (орг.хар. 512) |
150 |
180 |
Чай (орг. хар. 512) |
150 |
180 |
|
||||||||||
|
ПОГОДЖУЮ ЗАТВЕРДЖУЮ
В.о. начальника Запорізького директор дошкільного навчального
міського управління закладу (ясел-садка) №291 «Витязь»
головного управління Запорізької міської ради
Держпродспоживслужби Запорізької області
в Запорізькій області
_____________С.А. Приходько ____________________________А.І.Бабич
Двотижневе меню
на літній період 2019 року
дошкільного навчального закладу (ясел-садка) № 291 «Витязь» Запорізької міської ради
Запорізької області
(Двотижневе меню на оздоровчий період складено відповідно до вимог Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах (затверджено наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 № 298/227; зі змінами), постанови кабінету міністрів України від 22.11.2004р. № 1591«Про затвердження норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» зі змінами).
м. Запоріжжя
Двотижневе меню
на літній період 2019 року
І тиждень |
ІІ тиждень |
|
|||||||||||||||||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
|
|||||||||||||
ВИХІД (гр.) |
ВИХІД (гр.) |
|
|||||||||||||||||
ясла |
сад |
ясла |
сад |
|
|||||||||||||||
ПОНЕДІЛОК |
|
||||||||||||||||||
СНІДАНОК
|
СНІДАНОК |
|
|||||||||||||||||
Каша вівсяна в’язка/каша гречана розсипчаста |
100 100 |
120 120 |
Каша пшенична в’язка/каша ячна в′язка |
100 100 |
120 120 |
||||||||||||||
Яйце варене |
20 |
40 |
Яйце варене |
20 |
40 |
||||||||||||||
Ікра кабачкова припущена |
40 |
60 |
Ікра кабачкова припущена |
40 |
60 |
||||||||||||||
Свіжий огірок (томат)/ Ікра (баклажанна/ бурякова/ буряково -морквяна/кабачкова) |
40 |
60 |
Свіжий огірок (томат)/ Ікра (баклажанна/ бурякова/ буряково -морквяна/кабачкова) |
40 |
60 |
||||||||||||||
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий |
30/5/6 |
40/5/ 10 |
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий |
30/5/ 6 |
40/5/10 |
|
|||||||||||||
Чай |
150 |
180 |
Чай |
150 |
180 |
|
|||||||||||||
ІІ СНІДАНОК
|
ІІ СНІДАНОК |
|
|||||||||||||||||
Сік |
150 |
180 |
Сік |
150 |
180 |
|
|||||||||||||
ОБІД
|
ОБІД |
|
|||||||||||||||||
Суп гороховий/Суп гороховий з грінками |
150/ 15 |
200/ 20 |
Суп круп’яний / квасолевий / картопляний з галушками |
150 |
200 |
|
|||||||||||||
Пюре картопляне/ Картопля відварна з маслом |
100 |
120 |
Овочеве рагу/ капуста, тушкована з картоплею |
125 |
150 |
|
|||||||||||||
Сосиска/Ковбаса |
50 |
70 |
Сосиска / Ковбаса |
50 |
70 |
||||||||||||||
Свіжий огірок (томат)/ Буряк, тушкований із цибулею |
40 |
60 |
Хліб пшеничний. Хліб житній |
25/20 |
40/40 |
||||||||||||||
Хліб пшеничний. Хліб житній |
25/20 |
40/40 |
Компот зі свіжих фруктів/Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук |
150 |
180 |
|
|||||||||||||
Компот зі свіжих фруктів/Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук |
150 |
180 |
|
||||||||||||||||
ВЕЧЕРЯ
|
ВЕЧЕРЯ |
|
|||||||||||||||||
Сирники, соус (сметанний/молочний солодкий)/ Сирники рожеві |
105 /10 |
120 /15
|
Запіканка вермішельно-сирна зі сметаною / Запіканка сирна з крупою манною/ запіканка сирна зі сметанним соусом |
145/ 25 |
150/ 25 |
|
|||||||||||||
Молоко кип’ячене |
150 |
180 |
Молоко кип’ячене
|
150 |
180 |
|
|||||||||||||
ВІВТОРОК |
|||||||||||||||||||
І тиждень |
ІІ тиждень |
||||||||||||||||||
СНІДАНОК ясла сад |
СНІДАНОК ясла сад |
|
|||||||||||||||||
Каша молочна вівсяна / геркулесова / гречана / манна / перлова
|
150 |
200 |
Каша молочна пшенична / пшоняна / рисова / ячна |
150 |
200 |
|
|||||||||||||
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий
|
30/5/6 |
40/5/ 10 |
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий |
30/5/6 |
40/5/10 |
||||||||||||||
Чай
|
150
|
180
|
Чай
|
150
|
180
|
||||||||||||||
ІІ СНІДАНОК
|
ІІ СНІДАНОК |
|
|||||||||||||||||
Свіжі фрукти
|
75 |
150 |
Свіжі фрукти |
75 |
150 |
|
|||||||||||||
ОБІД
|
ОБІД |
|
|||||||||||||||||
Борщ буряковий / Суп-харчо |
150 |
200 |
Борщ український/ Суп вермішельний з фрікадельками |
150 |
200 |
|
|||||||||||||
Макаронні вироби відварні/Пюре картопляне
|
100 100 |
120 120
|
Печеня по-домашньому |
110
|
170 |
||||||||||||||
Гуляш курячий/котлета м’ясна(куряча) |
50/ 60 |
80/ 100 |
|||||||||||||||||
Свіжий огірок (томат) |
40 |
60 |
|||||||||||||||||
Свіжий огірок (томат) |
40 |
60 |
|||||||||||||||||
Хліб пшеничний. Хліб житній |
25/20 |
40/40 |
Хліб пшеничний. Хліб житній |
25/20 |
40/40 |
|
|||||||||||||
Компот зі свіжих фруктів/Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук
|
150 |
180 |
Компот зі свіжих фруктів/Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук |
150 |
180 |
|
|||||||||||||
ВЕЧЕРЯ
|
ВЕЧЕРЯ |
|
|||||||||||||||||
Булка здобна |
55 |
75 |
Пиріжки з повидлом /Оладки з повидлом |
90/ 70/10 |
115/ 100/20
|
|
|||||||||||||
Молоко кип’ячене
|
150 |
180 |
Молоко кип’ячене
|
150 |
180 |
|
|||||||||||||
СЕРЕДА |
|||||||||||||||||||
І тиждень |
ІІ тиждень |
||||||||||||||||||
СНІДАНОК ясла сад |
СНІДАНОК ясла сад |
|
|||||||||||||||||
Суп молочний вермішельний / з макаронами / з макаронними виробами |
150 |
200 |
Суп молочний вівсяний / гречаний / манний / рисовий / ячний |
150 |
200 |
||||||||||||||
Яйце варене |
20 |
40 |
Яйце варене |
20 |
40 |
||||||||||||||
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий |
30/5/6 |
40/5/ 10 |
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий |
30/5/6 |
40/5/ 10 |
|
|||||||||||||
Чай |
150 |
180
|
Чай
|
150
|
180
|
|
|||||||||||||
ІІ СНІДАНОК |
ІІ СНІДАНОК
|
|
|||||||||||||||||
Сік |
100 |
180 |
Сік |
100 |
160 |
|
|||||||||||||
ОБІД |
ОБІД |
|
|||||||||||||||||
Суп «Селянський»/ Суп болгарський / Суп польовий |
150 |
200 |
Суп український з галушками / Суп вермішельний / Суп картопляний / Суп картопляний з галушками |
150 |
200 |
|
|||||||||||||
Пюре картопляне |
100 |
120 |
Каша гречана розсипчаста |
100 |
120 |
|
|||||||||||||
Печінка, тушкована в сметані |
65 |
100 |
Оладки печінкові |
35 |
70 |
||||||||||||||
Свіжий огірок (томат)/ Ікра (баклажанна/ бурякова/ буряково -морквяна/кабачкова) |
40 |
60 |
Свіжий огірок (томат)/ Ікра (баклажанна/ бурякова/ буряково -морквяна/кабачкова) |
40 |
60 |
||||||||||||||
Хліб пшеничний. Хліб житній |
25/20 |
40/40 |
Хліб пшеничний. Хліб житній |
25/20 |
40/40 |
|
|||||||||||||
Компот зі свіжих фруктів/Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук |
150 |
180 |
Компот зі свіжих фруктів/Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук |
150 |
180 |
|
|||||||||||||
ВЕЧЕРЯ |
ВЕЧЕРЯ
|
|
|||||||||||||||||
Сирне суфле зі сметаною/ (убрать. Технологія приготування не підходить, бо нема умов. Готується на пару) Запіканка рисова-сирна зі сметаною |
110/15 115/6 |
125/20 150/13 |
Сирники, соус (сметанний/молочний солодкий)/ Сирники рожеві |
105 /10 |
120 /15
|
|
|||||||||||||
Какао на молоці/ Молоко кип’ячене |
150 |
180 |
Какао на молоці /Молоко кип’ячене |
150 |
180 |
|
|||||||||||||
ЧЕТВЕР |
|||||||||||||||||||
І тиждень |
ІІ тиждень |
||||||||||||||||||
СНІДАНОК ясла сад |
СНІДАНОК ясла сад |
|
|||||||||||||||||
Каша ячна в’язка/каша пшенична в’язка |
100 |
120 |
Бігос овочево -курячий |
120 |
160 |
||||||||||||||
Гуляш курячий |
50 |
80 |
|||||||||||||||||
|
|
|
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий |
30/5/3 |
40/7/5 |
|
|||||||||||||
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий |
30/5/6 |
40/5/10 |
|
||||||||||||||||
Чай з молоком / кавовий напій з молоком / чай |
150 |
180 |
Чай з молоком / кавовий напій з молоком /чай |
150 |
180 |
|
|||||||||||||
ІІ СНІДАНОК |
ІІ СНІДАНОК
|
|
|||||||||||||||||
Свіжі фрукти |
75 |
150 |
Свіжі фрукти |
75 |
150 |
|
|||||||||||||
ОБІД |
ОБІД
|
|
|||||||||||||||||
Суп з рибними фрикадельками/ |
150 |
200 |
Суп картопляний / Суп з рибними фрикадельками |
150 |
200 |
|
|||||||||||||
Тюфтельки м’ясні в сметанно-томатному соусі (яловичина)/ Тюфтельки м’ясні з овочами (яловичина) / тюфтельки курячі /котлета м′ясна смажена |
45/
70 /
80 65 |
100/
115 /
105 105 |
Тюфтельки рисово-м’ясні (яловичина) / Плов із м’ясом (яловичина) / Плов із м’ясом курячим |
80 /
95/
95 |
135/
190/
170
|
|
|||||||||||||
Пюре картопляне/картопля відварна з маслом |
100 |
120 |
|
||||||||||||||||
Свіжий огірок (томат) |
40 |
60 |
Свіжий огірок (томат)/ Ікра (баклажанна/ бурякова/ буряково -морквяна/кабачкова) |
40 |
60 |
|
|||||||||||||
Хліб пшеничний. Хліб житній |
25/20 |
40/40 |
Хліб пшеничний. Хліб житній |
25/20 |
40/40 |
|
|||||||||||||
Компот зі свіжих фруктів/Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук |
150 |
180 |
Компот зі свіжих фруктів/Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук |
150 |
180 |
|
|||||||||||||
ВЕЧЕРЯ |
ВЕЧЕРЯ
|
|
|||||||||||||||||
Каша молочна геркулесова |
150 |
200 |
Каша молочна манна |
150 |
200 |
|
|||||||||||||
Печиво |
20 |
40
|
Печиво |
20 |
40
|
||||||||||||||
Чай |
150 |
180 |
Чай
|
150 |
180
|
||||||||||||||
П’ЯТНИЦЯ |
|||||||||||||||||||
І тиждень |
ІІ тиждень |
||||||||||||||||||
СНІДАНОК ясла сад |
СНІДАНОК ясла сад |
|
|||||||||||||||||
Каша молочна манна |
150 |
200 |
Каша молочна пшоняна/Каша молочна вівсяний, гречаний |
150 150 |
200 200 |
||||||||||||||
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий |
30/5/6 |
40/5/ 10 |
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий |
30/5/6 |
40/5/10 |
|
|||||||||||||
Чай |
150 |
180 |
Чай |
150 |
180 |
|
|||||||||||||
ІІ СНІДАНОК |
ІІ СНІДАНОК
|
|
|||||||||||||||||
Свіжі фрукти |
75 |
150 |
Свіжі фрукти |
75 |
150 |
|
|||||||||||||
ОБІД |
ОБІД
|
|
|||||||||||||||||
Борщ український/Суп квасолевий |
150 |
200 |
Борщ буряковий / Суп-харчо |
150 |
200 |
|
|||||||||||||
Минтай, тушкований з овочами/ Хек, варений з овочами / Товченики рибні/Суфле рибне |
50/
55 55 |
125/
100 95 |
Котлети рибні/ Тюфтельки рибні |
30/ 45 |
60/ 90 |
|
|||||||||||||
Пюре картопляне/ Картопля відварна з маслом |
100 |
120 |
Пюре картопляне/ Картопля відварна з маслом |
100 |
120 |
|
|||||||||||||
Свіжий огірок (томат) |
40 |
60 |
Свіжий огірок (томат) |
40 |
60 |
|
|||||||||||||
Хліб пшеничний. Хліб житній |
25/20 |
40/40 |
Хліб пшеничний. Хліб житній |
25/20 |
40/40 |
|
|||||||||||||
Компот зі свіжих фруктів/Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук |
150 |
180 |
Компот зі свіжих фруктів/Компот із сушених фруктів/ Компот зі свіжих яблук |
150 |
180 |
|
|||||||||||||
ВЕЧЕРЯ |
ВЕЧЕРЯ |
|
|||||||||||||||||
Пиріжки з повидлом |
90 |
115 |
Булка здобна |
55 |
75 |
|
|||||||||||||
Чай |
150 |
180 |
Чай |
150 |
180 |
|
|||||||||||||
|
ПОГОДЖУЮ ЗАТВЕРДЖУЮ
В.о. начальника Запорізького директор дошкільного навчального
міського управління закладу (ясел-садка) №291 "Витязь"
головного управління Запорізької міської ради
Держпродспоживслужби Запорізької області
в Запорізькій області
_____________С.А. Приходько __________________А.І.Бабич
Двотижневе меню
на зимово-весняний період 2018-2019н.р.
дошкільного навчального закладу (ясел-садка)
№291 "Витязь"
Запорізької міської ради
Запорізької області
(Двотижневе меню на зимово-весняний період складено відповідно до вимог Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах (затверджено наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 № 298/227; зі змінами), постанови кабінету міністрів України від 22.11.2004р. № 1591«Про затвердження норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» зі змінами).
м. Запоріжжя
Понеділок |
||||||
1 тиждень |
2 тиждень |
|||||
|
вихід страв |
|
вихід страв |
|||
|
сад |
ясла |
|
сад |
ясла |
|
сніданок |
сніданок |
|||||
Каша пшоняна в`язка (орг. хар. с.428) |
120 |
100 |
Каша вівсяна в`язка (орг. хар. с.508) |
120 |
100 |
|
Яйце варене (орг. хар. с.496 ) |
40 |
10 |
Омлет (орг. хар. с.496) яйце варене |
60/40 |
30/20 |
|
Соління або ікра кабачкова |
40 |
20 |
Соління або ікра кабачкова |
40 |
20 |
|
Хліб пшеничний |
40 |
30 |
Хліб пшеничний |
40 |
30 |
|
Масло вершкове |
7 |
5 |
Масло вершкове |
7 |
5 |
|
Сир твердий |
10 |
6 |
Сир твердий |
10 |
6 |
|
Чай або чай з лимоном (орг. хар. с. 512,513) |
180 |
150 |
Чай або чай з лимоном (орг. хар. с. 512,513) |
180 |
150 |
|
обід |
обід |
|||||
Суп гороховий з грінками (орг. хар. с. 375, 476 ) |
200/20 |
150/15 |
Суп "Селянський" (орг. хар. стр 369) або Розсольник (орг. хар. с. 470, 471 ) |
200 |
150 |
|
Пюре картопляне (орг. хар. с. 499) |
150 |
120 |
Пюре картопляне (орг. хар. с. 499) |
150 |
120 |
|
Ікра бурякова , буряково-моркв`яна, кабачкова(орг.хар. с. 500.502,501 ) або соління |
60 |
40 |
Ікра бурякова , буряково-моркв`яна, кабачкова(орг.хар. с. 500, 502, 501 ) або соління |
60 |
40 |
|
Ковбаса(сосиски) (орг. хар. с. 489) |
60 |
30 |
Ковбаса(сосиски) (орг. хар. с. 489) |
60 |
30 |
|
Хліб пшеніичний |
40 |
25 |
Хліб пшеніичний |
40 |
25 |
|
Хліб житній |
40 |
20 |
Хліб житній |
40 |
20 |
|
Компот зі свіжих яблук (орг. хар. стр 515,439 ) / компот із сушених фруктів (орг. хар. с.516 ) |
180 |
150 |
Компот зі свіжих яблук (орг. хар. стр 515,439 ) або компот із сушених фруктів (орг. хар. с.516 ) |
180 |
150 |
|
вечеря |
вечеря |
|||||
Пудінг сирно- морковний з повидлом (орг. хар. с. 495 ) |
140./20 |
110./10 |
Запіканка вермішельно- сирна зі сметаною (орг. хар. с.430 ) |
150.15 |
110./10 |
|
Печиво |
40 |
20 |
Печиво |
40 |
15 |
|
Молоко |
180 |
150 |
Молоко |
180 |
150 |
|
Вівторок |
||||||
1 тиждень |
2 тиждень |
|||||
|
вихід страв |
|
вихід страв |
|||
|
сад |
ясла |
|
сад |
ясла |
|
сніданок |
сніданок |
|||||
Каша молочна вівсяний (орг. хар. с. 503 )
|
200
|
150
|
Каша молочна манна (орг. хар. с. 503)
|
200
|
150
|
|
Хліб пшеничний |
40 |
30 |
Хліб пшеничний |
40 |
30 |
|
Масло вершкове |
7 |
5 |
Масло вершкове |
7 |
5 |
|
Кавовий напій з молоком(орг. хар. с. 513 ) |
180
|
150
|
Какао на молоці (орг. хар. с. 515 ) |
180
|
150
|
|
обід |
обід |
|||||
Суп картопляний з галушками (орг. хар. с. 370) / Капусняк український (М.І. Снігур с.212 ) |
200
|
150
|
Суп болгарський (орг. хар. с. 372 ), / Суп з квасолею (М.І. Снігур стр216) |
200
|
150
|
|
Макаронні вироби відварені (орг. хар. с.505)
|
120
|
100
|
Каша пшенична в`язка (орг. хар. с. 507 ) або каша ячна в`язка (орг. хар. с.427) |
120
|
100
|
|
Оладки печінкові (орг. хар. с. 481 ) / Печінка, тушкована в сметані (орг. хар. с.386 ) |
70/100
|
35/65
|
Оладки печінкові (орг. хар. с. 481 ) / Печінка, тушкована в сметані (орг. хар. с.386 ) |
70/100
|
35/65
|
|
Соління, капуста тушкована, ікра бурякова, буряково - моркв`яна |
60
|
40
|
Овочі солоні, капуста тушкована, ікра бурякова, буряково - моркв`яна |
60
|
40
|
|
Хліб пшеничний |
40 |
25 |
Хліб пшеничний |
40 |
25 |
|
Хліб житній |
40 |
20 |
Хліб житній |
40 |
20 |
|
Сік/ компот зі свіжих фруктів, компот з с/ф. |
175 /180 |
125/ 150 |
Сік/ компот зі свіжих фруктів, компот з с/ф. |
175/180 |
125/150 |
|
вечеря |
вечеря |
|||||
Булка здобна ( орг. хар. с. 509 ) |
75 |
55 |
Пиріжки з яблучним повидлом (орг. хар. с.435 ) |
80 |
60 |
|
Фрукти свіжі |
150 |
75 |
Фрукти свіжі |
150 |
75 |
|
Чай або чай з молоком |
180 |
150 |
Чай або чай з молоком |
180 |
150 |
|
Середа |
|
||||||||||
1 тиждень |
2 тиждень |
|
|||||||||
|
вихід страв |
|
вихід страв |
|
|||||||
|
сад |
ясла |
|
сад |
ясла |
|
|||||
сніданок |
сніданок |
|
|||||||||
Плов із риса з фруктами і овочами ( М.І. Снігур с.256 ) |
200
|
150
|
Каша молочна пшоняна ( орг. хар. с. 505 ) |
200
|
150
|
|
|||||
|
|||||||||||
Хліб пшеничний |
40 |
30 |
Хліб пшеничний |
40 |
30 |
|
|||||
Масло вершкове |
7 |
5 |
Масло вершкове |
7 |
5 |
|
|||||
Сир твердий |
10 |
6 |
Сир твердий |
10 |
6 |
|
|||||
Какао з молоком ( орг.хар. с. 514 )
|
180
|
150
|
Чай або чай з молоком(орг. хар. с. 512,513) /чай з лимоном (с.513 ) |
180
|
150
|
|
|||||
обід |
обід |
|
|||||||||
Борщ буряковий ( орг. хар. с. 469 ) |
200
|
150
|
Борщ український ( орг. хар. стр. 361) |
200
|
150
|
|
|||||
Печеня по- домашньому (орг. хар. с.396 ) |
170 |
110 |
Пюре картопляне (орг. хар. с. 499) |
150 |
110 |
|
|||||
Тюфтельки курячі з рисом (с.399) |
75 |
45 |
|
||||||||
або Плов з курячим м`ясом (орг. хар. стр.403 ) |
160 |
120 |
|
||||||||
Ікра бурякова, буряково - морквяна (орг.хар. с. 500,501) / соління / капуста тушкована |
60 |
50 |
Ікра бурякова, буряково - морквяна (орг.хар. с. 500,501 ) / соління / капуста тушкована |
60 |
50 |
|
|||||
або Голубці лениві з курячим м`ясом(орг. хар. с.402) |
170 |
120 |
|
||||||||
Хліб пшеніичний |
40 |
25 |
Хліб пшеніичний |
40 |
25 |
|
|||||
Хліб житній |
40 |
20 |
Хліб житній |
40 |
20 |
|
|||||
Компот зі свіжих яблук (орг. хар. стр 515,439 ) або компот із сушених фруктів (орг. хар. с. 516 ) |
180 |
150 |
Компот зі свіжих яблук (орг. хар. стр 515,439 ) або компот із сушених фруктів (орг. хар. с. 516 ) |
180 |
150 |
|
|||||
вечеря |
вечеря |
|
|||||||||
Сирники зі сметаннним соусом ( орг. хар. с.493,489) |
120/15 |
105/10 |
Запіканка сирна зі сметанним соусом( орг. хар. с. 493 ) |
140/15 |
110/10 |
|
|||||
Печиво |
40 |
15 |
Печиво |
40 |
15 |
|
|||||
Молоко / какао на молоці |
180 |
150 |
Молоко/ кава на молоці |
180 |
150 |
|
|||||
Четвер |
|||||||||||
1 тиждень |
2 тиждень |
||||||||||
|
вихід страв |
|
вихід страв |
||||||||
|
сад |
ясла |
|
сад |
ясла |
||||||
сніданок |
сніданок |
||||||||||
Каша молочна ячна (орг. хар.с.504 ) |
200 |
150 |
Каша гречана розчипчаста ( орг. хар. с. 506,507 ) |
60 |
50 |
||||||
Капуста тушкована ( орг. хар. с.497,498) |
60 |
40 |
|||||||||
Хліб пшеничний |
40 |
25 |
Хліб пшеничний |
40 |
30 |
||||||
Масло вершкове |
7 |
5 |
Масло вершкове |
7 |
5 |
||||||
Чай або чай з лимоном або чай з молоком (орг. хар. с. 512,513) |
180 |
150 |
Чай або чай з лимоном або чай з молоком (орг. хар. стр 512,513) |
180 |
150 |
||||||
обід |
обід |
||||||||||
Суп манний с фрикадельками (орг. хар. с. 378 ) |
200/35 |
150/25 |
Суп з рибними фрикадельками (орг. хар. с. 381 ) |
200/50 |
150/20 |
||||||
Кнелі рибні ( М.І. Снігур с.263 ) |
100
|
50
|
Котлета м`ясна (куряча) (орг. хар. с. 478) |
100
|
60
|
||||||
Каша перлова в`язка (орг. хар. с. 427 ) |
60 |
50 |
Картопляне пюре (орг. хар. с. 499) |
150 |
110 |
||||||
Ікра бурякова. буряково - морквяна абп кпуста тушкована (орг.хар. с. 500, 502, 497, 498 ) або соління
|
60 |
40 |
Ікра бурякова. буряково - морквяна або кпуста тушкована (орг.хар. с. 500, 502, 497, 498 ) або соління |
60 |
50 |
||||||
Хліб пшеничний |
20 |
15 |
Хліб пшеничний |
40 |
25 |
||||||
Хліб житній |
40 |
20 |
Хліб житній |
40 |
20 |
||||||
Сік / компот зі свіжих яблук або із сушених фруктів |
175 /180 |
125 /150
|
Сік / компот зі свіжих яблук або із сушених фруктів |
175 /180 |
125/150
|
||||||
вечеря |
вечеря |
||||||||||
Омлет (орг. хар. с.496) / яйце варене |
30/20 |
30./10. |
Булка здобна (орг. хар. с. 509) |
60 |
40 |
||||||
Картопляне пюре (орг. хар. с. 499) |
150 |
110 |
фрукти свіжі або яблуко печене з цукром ( орг. хар. с. 519) |
150 |
75 |
||||||
Ікра кабачкова |
60 |
40 |
|||||||||
Хліб пшеничний |
20 |
15 |
|||||||||
Молоко або чай з молоком |
180 |
150 |
Молоко або кава на молоці |
180 |
150 |
||||||
|
П`ятниця |
||||||
1 тиждень |
2 тиждень |
|||||
|
вихід страв |
|
вихід страв |
|||
|
сад |
ясла |
|
сад |
ясла |
|
сніданок |
сніданок |
|||||
Каша молочна гречана (орг. хар.с.504 )
|
200 |
150 |
Суп молочний вермішелевий (орг. хар. с. 382)
|
200 |
150 |
|
Сир твердий |
10 |
6 |
||||
Хліб пшеничний |
40 |
30 |
Хліб пшеничний |
40 |
30 |
|
Масло вершкове |
7 |
5 |
Масло вершкове |
7 |
5 |
|
Чай
|
180
|
150
|
Чай або чай з лимоном(орг. хар. с. 512,513) |
180
|
150
|
|
обід |
обід |
|||||
Суп з рибними фрикадельками ( орг. хар. с. 381 ) |
200/50
|
150/20
|
Суп картопляний з фрікадельками (орг. хар. с.474) |
200/35
|
150/25
|
|
Картопляне пюре (орг. хар. с. 499) |
150 |
110 |
Картопляне пюре (орг. хар. с. 499) |
150 |
110 |
|
Гуляш курячий (орг. хар. с.394,395 ) |
80 |
50 |
Суфле рибне (орг. хар. с.411) |
95 |
55 |
|
Ікра бурякова. буряково - морквяна (орг.хар. с. 500, 502, 497, 498 ) або соління |
60
|
50
|
Ікра бурякова. буряково - морквяна (орг.хар. с. 500, 502, 497, 498) або соління |
60 |
50 |
|
або Бігос овочево - курячий ( орг. хар. с.396,397 ) |
160
|
120
|
||||
Хліб пшеничний |
40 |
25 |
Хліб пшеничний |
20 |
15 |
|
Хліб житній |
40 |
20 |
Хліб житній |
40 |
20 |
|
Компот зі свіжих яблук (орг. хар. с.439) або компот із сушених фруктів (орг.хар. с.516 ) |
180
|
150
|
Компот зі свіжих яблук (орг. хар. стр 439 ) або компот із сушених фруктів (орг. хар. с.516 ) |
180
|
150
|
|
вечеря |
вечеря |
|||||
|
Яйце варене |
40 |
10 |
|||
Пиріжки з яблучним повидлом ( орг. хар. с.435) |
80 |
60 |
Капуста тушкована (орг. хар. с. 497, 498 ) |
110 |
100 |
|
Фрукти свіжі або яблуко печене з цукром ( орг. хар. с. 519 ) |
150 |
75 |
Фрукти свіжі або яблуко печене з цукром (орг. хар. с. 519 ) |
150 |
75 |
|
Хліб пшеничний |
20 |
15 |
||||
Молоко або кава на молоці |
180
|
150
|
Молоко або какао на молоці |
180
|
150
|